... všetko o BMW ...
 Cabrio sa cez leto využívalo naplno jazdilo sa s ním jedna radosť žiadne vážne problémy som s nim zatiaľ nemal našťastie. Keďže sezóna kabrioletov už skončila podľa počasia a auto sa využívalo stále ako daily tak som si zaobstaral nové daily jak inak ako ďalšiu e36
 Cabrio sa cez leto využívalo naplno jazdilo sa s ním jedna radosť žiadne vážne problémy som s nim zatiaľ nemal našťastie. Keďže sezóna kabrioletov už skončila podľa počasia a auto sa využívalo stále ako daily tak som si zaobstaral nové daily jak inak ako ďalšiu e36   cabrio sa už finalne zazimovalo a prevetram ho už len keď je pekne. Až teraz ako jazdím na inom aute viem poriadne oceniť koľko úsilia som vložil do cabria a je to radosť sa na ňom vždy povoziť
 cabrio sa už finalne zazimovalo a prevetram ho už len keď je pekne. Až teraz ako jazdím na inom aute viem poriadne oceniť koľko úsilia som vložil do cabria a je to radosť sa na ňom vždy povoziť   teraz už bude len čakať znovu na jar a na ďalšie diely co mam v plane. Co sa týka novej daily to je ešte vo hviezdach ako to dopadne možno bude ďalší projekt na svete
 teraz už bude len čakať znovu na jar a na ďalšie diely co mam v plane. Co sa týka novej daily to je ešte vo hviezdach ako to dopadne možno bude ďalší projekt na svete  
 tie kola su velke pecky
 tie kola su velke pecky cez zimu sa dozadu obuli užšie gumy kúpilo sa Fatlip dopredu, ešte pár úprav a snad mi to bude zase na chvíľu stacit
 cez zimu sa dozadu obuli užšie gumy kúpilo sa Fatlip dopredu, ešte pár úprav a snad mi to bude zase na chvíľu stacit 

takto by som si aj svoje predstavoval. inak čo su to za kolesa?
  takto by som si aj svoje predstavoval. inak čo su to za kolesa?