Nedeľa, 6. Apríla 2014, 20:45
Vdaka dvom fanatikom ktory sa naucili ako spravne vysliapnut spojku asi este skor ako sa zacali ucit chodit (bnykolass a kobrakai) som sa aj ja dostal k mojmu prvemu BMW. Po par autach co som uz mal som si povedal ze chcem nieco ine a vdaka bnykolasovej prvej E34 som hned vedel akej znacky by malo to auto byt. Nechcel som zrovna E34 chcel som skor nieco ako coupe. E36 sa mi pacila asi vzdy. mal som svoje kriteria ktore malo auto splnat. Mal to byt sestvalec lebo stvorvale to je malovalec ako hovoria ty dvaja fanatici a to sa nerata

Po hladani mojho buduceho coupe ktore som tak velmi chcel na nete pomali nic nebolo. Uz som nevedel kde mam hladat. Skoro som aj kupil ten papundekel od kobrakaia ale nastastie len skoro

Raz vecer mi prisa sprava od znameho ci nahodou nechcem toto BMW ze sa predava u nich v servise, tak poslal fotky auto malo slusny motor na tu dobu dobru vybavu. Nikdy som neveril tomu ze sa clovek hned na prvy pohlad zamiluje do auta ale ako som videl toto tak som si povedal ze ho musim mat. A tak sa aj na koniec stalo od stvrtka som hrdim majitelom E36 325i cabrio. Auto ma hardtop aj platenu strechu na aute su 17" ACSchnicer, sportove kozene sedacky s vyhrevom stredne BC je pomerne z velkjej casti zdrave co som neskutocne stastny, su tam predne svetla za ktore sa aj hambim a hned ako to bude mozne sa budu menit za origo a je niekde tak rozparany vyfuk ze ked nastartujem tak aj pes sa zlakne a uteka kade lahsie

Naposledy upravil/-a
Gambit v Utorok, 29. Marca 2016, 11:32, upravené celkom 15 krát.
E36 325i Cabrio
E46 328i Coupe
E91 330xD Touring
E46 320i Touring....Ex
E36 320i Touring .... Ex
E36 323i Touring .... Ex
E36 320i Sedan .... Ex