Na aute sa stále niečo robí momentálne sa dávajú nejak dokopy tie Bohunice čo mi tam ostali po bývalom majiteľovi. Dnes sa nahodilo nove rádio spojazdnili sa zadné repraky ktoré nehrali ešte budem musieť vymeniť predný výškový lebo je už po smrti potrebujem natiahnuť kábel Z antény do rádia a zohnať redukciu aby sa pripojil mikrofón do rádia, ďalej sa vytiahli káble na bluetooth keďže ho už má rádio V sebe a zvuk je teraz omnoho čistejši ako bol pred tým takže zatiaľ som spokojný
No tie vystrelovacie srandy tam podľa vinka malý byt a bolo to tak spravené že mi celá jedna strana nehrala ale už je to prerobené je tam nové rádio a hra to krásne čisto konečne
E36 325i Cabrio E46 328i Coupe E91 330xD Touring
E46 320i Touring....Ex E36 320i Touring .... Ex E36 323i Touring .... Ex E36 320i Sedan .... Ex
Dnes mi prišiel balíček s dielmi čo som potreboval K tomu aby som mohol nahodiť kolesá takže dúfam že do piatku už budem na letných a môže sa začať pomaly sezóna
Konečne som mal všetky potrebné veci na to aby som nahodil kolesá na auto tak dnes sa išlo na to kolesá sa obuli isli na ne pneu 205/40 vyvážili sa prišli vymedzovacie krúžky a redukcia na ventil a už sa prehadzovali Takže konečne to vyzerá ako auto A letná sezóna sa môže začať