stále sa maká, silno čakám na podvozok. Už vidím, že posledné kolo KODS nestíhnem skrz podvozok. Všetky veci už sú na mieste, no nemám auto na čo položiť.
menšie úpravy aby sa tam motor poriadne vliezol

+
vyriešil som si nové hlinikáče :)

momentálne je síce celý predok komplet rozhodený, phersny von, motor von, riadenie von.
nedela/pondelok by som rád dovaril diery a nejako to začal kompletizovať. Povedal som si, že sa nejdem už náhliť a vybavím veci naporiadok, nech to stojí za to. No rád by som sa ešte túto sezónu previezol. Dúfam, že zima bude podobná tej minulej a ešte v decembri sa bude dať v pohode jazdiť

a cesty budú suché.
edit: dúfam, že to už bude lepšie ako v piešťanoch

kde som si búchal hlavu na tom Mtech podvozku + motor nešiel nad 4000RPM (vyskočený snímač otáčok) a rúčna vôbec nebrzdila, bol to dosť prepadák :) a chcel by som sa takýmto veciam už vyhnúť. Včera mi prišiel aj ,,chip" malo by to motoru pridať nejaké HP, ale hlavne mi ide o zvýšenie obmedzovača na 7000 z pôvodných 6200
viacmenej po tomto už bude čakať auto len vývarka lemov a zadnej časti. Potom poriadne škrupiny s volantom. + strongflex siláče, ale to až na jar, prípadne cez zimu ak bude chuť do roboty