aktualizácia:
chladič ostáva v predu, no tesnenie, alebo hlavu som ,,pokazil". Takže motor sa ide rozoberať. škoda toho, no raid a tieto veci už boli vyriešené, chladilo to super (dodali sme veľkú vrtuľu so saharou /síce je to taká ktorá sa dáva z vnútra chladiča aby ťahala vzduch, ale ja som ju použil z vonku a stačí to/, ale tlačí mi vzduch do chladiaceho systému) mám sa s čím baviť. Škoda už to vyzeralo, že auto začne jazdiť, ale nedeje sa tak

pásy všetko je nahodené, svor aj zvarosvor sú už zohnané, vymenené polosy
+ pridávam jedno staršie video a fotky
http://www.youtube.com/watch?v=O_Hb6AF_GRs (bohužiaľ video skončilo skôr ako sa začalo niečo poriadne diať, ale nakonci je jedna akcelerácia)
- je to totálny bastl, no jediná možnosť ako tam vmestiť vrtuľu, trochu som čelu pomohol, ale je to už vystužené

-na tejto akci mi asi povolila hlava, prípadne to tesnenie

- tu sa už čosi dodrbalo

dokumentáciu som sľúbil, až keď bude auto hotové, no toto je taký väčší akt. musím počkať na výplatu, je to väčšia položka takže aj lak počká. Hlavne nech to jazdí. Ale pravdu povedať bojím sa na tom jazdiť nejako rýchlo

Investujem do všetkých vecí ktoré pôjdu do druhej kasne.
- aby ste si nemysleli, že to chcem dávať striekať nejako profi. Celolak bude stáť 50e za farbu (polyuretán

takže žiadna sláva, ale farba bude ako taká a keď to niekde rozdrbem aspoň mi to nebude tak lúto, teda pokiaľ neodpíšem aj motor) a za robotu chce kamarát černohorský rezeň napol ryža napol hranolky

a to budú asi prvé aj posledné investície do skeletu s nápravami.
takže ani tréning na KODS sa nekoná :/ chcel som ísť aspoň v sobotu, bohužiaľ