... všetko o BMW ...
mamomi napísal:takže mi to stačí?teraz tomu jemne nerozumiem.
BlackMW napísal:cize s Bckom mozes este ist 3500 kg + 750 kg vozik = 4250 kg..
antonvrabel napísal:za fiat ducato valnikom do 3,5t tahavam prepravnik aut z celkovou do 2200kg.zastavili ma uz viac krat dokonca som dostal pokutu 100e zato ze som nemal dialnicnu na vozik ale nikdy neriesili vodicak mam len B.tak isto za pajerom co naj.vahu do 2400 tahavam ten vozik.niesom policajt neviem co je v zakone ale zatial som problem nemal.mozno je to len nahoda
(6) Do skupiny motorových vozidiel B patria
a) motorové vozidlá okrem vozidiel skupiny A a T a podskupiny A1, ktorých najväčšia prípustná celková
hmotnosť nepresahuje 3 500 kg a ktoré nemajú okrem miesta pre vodiča viac ako osem miest na sedenie;
k motorovému vozidlu tejto skupiny smie byť pripojené prípojné vozidlo s najväčšou prípustnou
celkovou hmotnosťou nepresahujúcou 750 kg,
b) jazdné súpravy zložené z ťažného vozidla skupiny B a prípojného vozidla, ak najväčšia prípustná hmotnosť
jazdnej súpravy nepresahuje 3 500 kg a najväčšia prípustná celková hmotnosť prípojného vozidla
nepresahuje prevádzkovúhmotnosť ťažného vozidla.
(7) Do skupiny motorových vozidiel B+E patria jazdné súpravy zložené z motorového vozidla skupiny B
a prípojného vozidla, ak nejde o jazdnú súpravu podľa odseku 6 písm. b).
kouBaMW napísal:to je uplne jedno jestly na voziku tahas vykuchany hadraplan nebo 7er v longu a v plne, to ti nikdo vazit nebude, proste cajt se vzdycky podiva do tp na max hmotnost voziku + do tp od auta kolik kg mas na taznem, kdyz mas tazne treba na 1800kg a vozik mam maximalku 2200kg tak mas problem