Fuxxo napísal:to je fakt diagnoza, ja ze to mas na predaj tiez, ale ked si zalozil pribeh, tak asi nie

Pôvodne som aj chcel, ale keď som ju zbadal naživo tak nieeeee... teraz nie. Spravím ju a odložím... je našlapaná

Opatrné zoznámenie sa so skutočným stavom. Nie je to také hrozné, ako sa to javilo. Naživo je auto krajšie a to je len a len dobre. Je tam patina, aj orezlinky, aj poškodené veci, ale v rámci normy.
Ako prvé: motor - neštartuje. Sviečky čierne ako uhoľ, benzín starý. Pôjde von a do nádrže 100 oktán. Nové sviečky, sviečkové káble a musí to chytiť. Čerpadlo napriamo ide, klapky tiež.
Estetika exteriér: nejaké tie škrabančeky, totálne zhnité pravé predné dvere, sem-tam nejaká orezlinka. Nejaký magor skúšal rozbiť nerozbitné okno (protective glazing) a slušne ho načal.
Estetika interiér: len silne špinavý, rozlámaný kastlík pred vodičom aj spolujazdcom. Rozlámaná malá roletka, druhá nie je vôbec. Odtrhnuté lanko kapoty z kabíny.
Plusy: absolútne pôvodný stav bez akýchkoľvek zásahov, ak nerátam káble od vysielačiek, majákov a kade-čoho. Krásna nepoškodená stropnica. Interiér keď sa vytepuje a ošetrí koža bude v stave zánovného auta. Žiadny tuning! Chvalabohu!
Sumár: nie je to zlé, mohlo to byť aj horšie. Ale všetko sa iba začína