... všetko o BMW ...
Lipo69 napísal:Mne viac vadí vianočný stromček na prístrojovej doske ,Inak ta koža je vo veľmi dobrom stave po ošetrení bude ako nováta koza sa neda dako ozivit ? vyzera riadne vydychana....ci to su len take riesenia na 1-2 roky
ViktorDDD napísal:Hej vymontujú, len ti zostanú diery v karosérií, navrtané sanie...Fuxxo: v lpg servise to odborne vymontuju daju o tom papier a s tym ides poriesit tp
Dogg88 napísal:Alebo si môžeš kúpiť diesel a na nič sa nehrať
Lipo69 napísal:koža je zatiaľ iba raz ošetrená, ono naživo to vyzerá viac ako dobre, foto skresľuje... potom ešte dám ošetriť keď to už budem konečne jazdiť, toto bolo len také prvé kolo aby auto nebolo ako chlievta koza sa neda dako ozivit ? vyzera riadne vydychana....ci to su len take riesenia na 1-2 roky
Miro kupa E38 napísal:Ďakujem, pomaly sa to veru rysuje už... už je to u lakošaKorado paráda, pekná zmena. Palec hore
e38flight napísal:Vianočný stromček je to najmenej, to sú len žiarovky a "reifendruck"... to poladím hneď jak bude behať, lebo na to som alergický veru... BC musí byť čistý, bez chýbMne viac vadí vianočný stromček na prístrojovej doske ,Inak ta koža je vo veľmi dobrom stave po ošetrení bude ako nová
korado napísal:koža je zatiaľ iba raz ošetrená, ono naživo to vyzerá viac ako dobre, foto skresľuje... potom ešte dám ošetriť keď to už budem konečne jazdiť, toto bolo len také prvé kolo aby auto nebolo ako chliev
Ďakujem, pomaly sa to veru rysuje už... už je to u lakoša
Vianočný stromček je to najmenej, to sú len žiarovky a "reifendruck"... to poladím hneď jak bude behať, lebo na to som alergický veru... BC musí byť čistý, bez chýb
Na margo plynu, bolo v aute pri kúpe, takže musí fungovať aby mohlo ísť na STK. Keď už je v papieroch. Ale po skúsenostiach s predchádzajúcou 750iL kde som musel meniť motor ho používať nebudem. Zase takú hroznú spotrebu to auto nemá, aby sa nedalo jazdiť normálne na benzín
Pochopil som V12 z LPG nikdy nebudem mať
boborjelotor napísal:nemusis sa bat, ze sa nieco pokazi, lebo to das opravit, nachipovat, a fakturu nezaplatis ako nedovodnu,.
tak zasa zalez do diery ty zlodejska luza s prazdnymi ocami.