Sobota, 23. Novembra 2013, 21:50
Tak vcera definitivne zomrela baterka, na rychlo kupena nova, varta E43 72Ah 680A. Snad na 5 rokov pokoj. Dalej som dnes navstivil novo otvoreny BMW klasik servis, nechal zadarmo skontrolovat auto, nasla sa az jedna zavada - volnejsia pomocna paka riadenia, pri najblizsej prilezitosti objednam novu (pripadne len puzdro, ale mam strach ze to nepojde len tak lahko prelisovat), dostal som pochvalu na karoseriu :) Dalej aby som sa nenudil, ciastosne som odstrojil interier, zistil som ze instalacia hifi bude vlastne jednoduchsia kedze kabelaz auta je aspon minimalne na hifi nachystana, takze ziadne pinovanie dvernych konektorov a demontaz celej palubky, ale len vymena jedneho kabloveho zvazku za druhy (ufff, hura) a potom az dorazia, vymena dvernych kabelazi. Akurat som dokoncil pajkovaciu operaciu, kedze kabelaz ktoru mam je sedanova, potreboval som predlzit vetvu k zadnym repro. Zajtra nahodim hlavny zvazok, cvicne to skusim zapojit, pondelok objednavam drziak na zosilovac. A ked uz to bude odstrojene, nainstalujem aj original kabel na cd menic, keby sa mi nahodou niekedy postastilo zohnat BE-2450 alebo 2455 (a nie tych 220 eur co je tu na klube na predaj za to fakt nedam).
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."