sorry chlapi,,nie je cas ani odpisat...mam toho teraz vela (nemyslim auto) no aj na tom sa nieco porobilo...spravil sa pristrek zadnych blatnikov koli vytiahnutym lemom a tym padom oskretej farbe z vnutornej strany a naslednej povrchovej hrdzi ktora sa tam chytila...uz je to na poradecku...do buducna by som chcel este poriesit kapotu a pr.naraznik a potom to bude ''takmer'' lestenka...
Solberg: tak je a uz ma to niekedy fuck nebavi hentak pracovat...inac mohol by si aj ty niecim prispiet a ukazat tu svoju drift missile co ty na to hmmm??

Fuxxo: nie nebojim...lebo nemam inu moznost :-) mozno cudzie by som sa trochu obaval,,ale pokial je tvrdy podklad a rovina,,tak sa to da...
2RBA: tak ako pise nadro,,nie je to klasicky koncak,,ale tlmic na vyrobu custom vyfuku,,ktory ma pokracovat dalej...nieco podobne,,ale trochu kvalitnejsie (magnaflow) som riesil aj na e30...koncovky som spravil presne tak ,,ako som si predstavoval a to aby bolo pri pohlade zozadu hned vidiet,,ze to nie je origo tlmic,,ale aby bolo zrejme,,ze je to uhlak,,preto zahnuty dole...koncovky su trocha priblizene k sebe cez kusok rury narezanej do sikma...to mozes vidiet na predposlednej foto,,ale uplne blizko som ich nechcel prave preto,,aby to bolo proste ine....