Tak po predlzenom vikende na aute najazdenych od tankovania po tankovanie presne 731,5 km z Topolcian do Tatier a okolia plus cesta naspat a este dva dni som otocil TO-NR. Vcera som do nadrze pri tankovani natlacil 55,02 litra (cize celkova priemerka 7,52 l/100km - nie zle).
Co sa tyka kolisania otacok, boli velmi sporadicke, urobilo to iba parkrat, vsimol som si ze mi kolisu (okrem toho ze iba na zahriaty motor) po "nakladacke" do 5 az 6tis otacok a naslednom brzdeni a vyradeni (vtedy je to ozaj brutal, klesnu az na 200, kolisu a ustalia sa). Pri dochodcovskej jazde na 2-2,5 tis otacok a vyradeni pekne klesnu na 700 a drzia. Pri stati na semafore a hrani sa s plynom (jemne rychlo pridam a pustim to kolise stale bez ohladu na jazdu predtym)
Adaptacie som pozeral dvakrat, prvy krat po prijazde do Tatier

a druhykrat po prijazde domov:

Ked sa este viac otepli tak este raz pozriem uplne vsetky hadice ktore vedu za vahu vzduchu do sania (cize aj tu ktora ide od ventilu odvetrania nadrze az dozadu k nadrzi atd.) Dovtedy to riesit nebudem, pretoze ma cakaju uz len kratsie trasy a tam to nekolise v podstate vobec...
Ale este som neskoncil