Nedeľa, 22. Januára 2012, 12:46
Keďže auto malo v polovici januára už štyri roky, (jak ten čas letí), musel som absolvovať prvú emisnú a STK. Vybral som sa teda si to odbiť u nás v Stopkove, tam to všetko robia na jednom dvore. Prvú som musel mať emisnú, a až potom som mohol ísť na STK. Na emisnej poriadna rada, šesť áut predo mnou, cca 15 minút na každé auto, ale musel som čakať, lebo som si to nechal na posledný deň. Čakám v šóre, medzi tým ešte stihli zobrať dve tlačenky, hovorím si fasa posledné auto predo mnou, teraz idem ja, zrazu zobrali nejaká Daewoo, hovorím si ďalšia tlačenka, potom Felíciu, potom päťkové báwo, no to už mi ten čo robí emisnú povedal, že na moje auto nemajú ešte prípis, a nie je ešte ani na internete, že vraj to je ešte „nové auto“. No to po skoro troch hodinách čakania ma skoro porazilo, ale že on už robí nejaký prípis, aby sa dala urobiť emisná aj na mojom aute. A tak aj bolo, vošiel som dnu, a o pätnásť minút som vyplácal emisnú, nalepili mi známku, a hor sa na STK. Tam som nečakal nič, lebo to bolo už pred záverečnou, po ďalších pätnástich minútach som už išiel domov aj s nálepkou STK. Auto má cca 95 tisíc, a všetko absolútne bez problémov, trochu som mal obavy z lekárničky, lebo mám OEM BMW, ale všetko v pohode. Prestavil som si v aute ďalšiu kontrolu o dva roky, podľa legislatívy, takže s týmto mám nateraz pokoj. Ako je to vlastne s tou lekárničkou ? Ešte mi vypisuje, že predné doštičky mám vymeniť do 1700 km, ale pozerali na ne a majú ešte minimálne 4 mm, tak neviem podľa čoho to auto počíta, zadné mi vypisuje výmena o 14 tisíc, tak neviem, asi tie predné dám vymeniť.
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ...
príbehBMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i