Streda, 30. Novembra 2011, 18:34
K*k*ti cestári, boha to sa môže stať iba tu u nás na východe. To že začali opravovať kúsok cesty za Giraltovcami smerom na Svidník, fajn, ale ktorý vymletý mozog nariadil, aby zažali striekať taký sajrajt aj na druhú polku cesty po ktorom chodia autá. Je to smola ktorá sa dáva pod asfalt, aby sa nová vrstva asfaltu riadne prilepila na podklad. Do pi.. , viete ako vyzeralo auto, komplet zajebané až po strechu. Musel som vymáknuť akurát čas, keď to nastriekali na cestu, cca 3 km, úseky kde bolo nastriekané na oboch jazdných pruhoch, keď išlo auto oproti, jeblo ten sajrajt aj na čelné sklo, ci boha, keď som zastal pred bytovkou, myslel som že ma jebne, auto úplne čierne, a všetko zaschnuté, tvrdé ako betón. Kúpil som tri spreje na odstránenie asfaltu z laku auta, začal som o pol jedenástej doobeda, a skončil som o štvrtej, ale to len preto že bola už tma. Vystriekal som všetko, ale stále to bolo málo, niekde bola aj 2mm hrúbka, to vôbec nechcelo ísť, podbehy som vôbec nečistil, tam je taká hrúbka, že neviem ako to vyčistím. Bohoval som v priemere 60x za minútu. A to som mal auto komplet pred zimou navoskované HD voskom od Autoglymu dve vrstvy, všetko je v p... .
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ...
príbehBMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i