No takže po tom, čo som nahodil IRP bol ešte jeden problém, že mi rozstrelilo činský výfuk Flowtech Raptor(nikdy nekupovať!), takže sme ho ako tak zavarili a kedže hola rúra + jeden koncák nestačil, lebo auto bolo príliš hlučné, tak sa pridal KAT+rezonátor z nejakého Subaru tugbo. Nahodili sa tie 7.5J Azevy a na to nové papučky dopredu Federal RSR SS 205/45R16. Takže takto vyzerá nejak finálna podoba.

PS. Nemám veľa fotiek, od októbra nemám čas kvôli novej práci + ani peniaze. Čiže žiadne videjka, žiadne fotky, auto stoji na parkovisku.
Policajti neobľubujú trčanie kolies takže ani ukazovať na ceste by som sa nemal. Geometria ešte nieje hotová len tak By the Očko. Pneumatiky držia brutálne, IRP kit jazdí skvelo - viac sa chce autu ísť bokom ako rovno

Kedže nemám spravné ET(kôli najmenšiemu vytŕčaniu kolies) tak pri plnom rejde sa koleso zasekne o rameno. Takže plný uhol som ešte neskúšal ale aj napriek tomu ten rejd je oveľa väčší ako séria.
Boli sme na Casso(rovinka) kde to išlo pekne, polosucho keď sa kopla trojka auto ťahalo pekne bokom zo strany na stranu aj napriek nenastavenej geometrii nebol problem pretáčať, lebo rejd je zrýchlený.
Teória + prax:
keď si vezmeme riadenie e30 tak to ma 4 otačky zo strany na stranu
e36 má 3,4 otáčky s podložkami pod riadením.
Takže na cca 45 stupnový rejd je potreba otocit volantom pri e30 2x a e36 1,7x do strany
Pri IRP+e36 riadenie je 45stupnovy uhol cca pri 1,2 otácke, 65 nas zastavia stoppery pri 1.6 otackach.
Reálne mam teraz kôli tomu ET takých max 55stupnov(1.4) čo maximálne postačuje.
Kedže casso je samá jama, tak pri 3jke mi spadlo koleso do diery a vylomilo mi homokineták z poloosy.
Opravené, ideme si zajazdit.
https://www.youtube.com/watch?v=9G-u_rlSbngPotom sme boli skusit trosku kopec "Strawberry". Za mokra to ide pekne 3-4 do kopca pri diffe 3.64 , konečne sa dá pozerať bokom a v prípadných chybách zachraňuje veľký rejd. Na polo-suchu jedine v trojke. Pri kopnutí do 4rky začne spojka prešmykovať ako keby som vôbec nezaradil.
Nemám čas jazdiť, nemám peniaze, ide zima a nemám garáž, takže uvidíme ako sa to vykľuje.
Prijímam nápady ako zakryť predné kolesá aby sa s tým dalo jazdiť a prejsť cez STK. Kolesá trčia 4cm.