Piatok, 24. Februára 2017, 15:54
variabilne sportove aj ked som necakal to vyrazne zlepsuje.
Inak ja si vibec nemyslim ze hydraulika je lepsia ako elektricke servo. Hydraulicke serva u strych Baworakov su podla mna s prepacenim cisty hnoj, kazde druhe tecie. No a to ci mala M3 E36 3,0 bolo pre mna asi najvacsie sklamanie hnoj ako u ostatnych E36. Jedine lepsie riadenie ma M3 R36 3,2.
Naporoti tomu Honda uz v roku 1999 vybavila S2000 takym skvelym elektrickym riadenim ze ziadne (ale skutocne ziadne) hydraulicke riadenie od BMW tak dobre nikdy nebolo. Prekypovalo citom, nemalo ziaenu volu okolo stredu a malo v zakalde 2,4ot lock to lock, Limitovana verzia S2000 CR mala dokonca 1,4 ot turn to turn co je uplne nvidany masaker.
Drexler je lamelova cista mechanika 25% svornost. Nieco ako mali BMW kedysi, samozrejme pri zatazivani a viac km sa opotrebovava ako kazda mechnicka cast. Vibec by som sa vsak nad tym nezamyslal a kupil to. Bez toho svoru je to uuuplne ine auto.
M3/M4 maju nieco uplne ine, su to viac lamelove spojky na kazdej strane, riadene na zaklade podnetov z ECU, so svornostou podla danych podmienok az do 100%