Sobota, 27. Februára 2016, 14:44
no a konečne som chytil letovačku do rúk hádam po roku a pol (kedysi som denne cínoval niekoľko hodín :) teraz už nie je času, práca zaberie všetko čas) a dostal som sa k bastleniu. Do úplného finálu mi chýbajú už iba 2 smiešne rezistory (osádzal om to bez schémy, ostala v práci) tak si nechcem typovať a jedno relé, čo som nemal doma. DPSka je navrhnutá univerzálne dajú sa použiť aj SMD blokovacie kondíky a diódy ale aj klasické THP súčiastky. To isté platí aj pre Shotkyho diódy. Takže ak sa podarí bude to prvý modul, ktorý dokáže rozsvietiť "angely" keď napr odomknem auto, ale svietia aj ako denné svietenie, pri zapnutí parkovačiek trošku stmavnú tak ako to má byť. Bude sa to dať napojiť aj na vnútorné osvetlenie, takže angely môžu svietiť súčastne aj s vnútorným osvetlením a kto by chcel šupne si ich aj na smerovky, takže krúžky pri odomykaní iba prebliknú súčasne so smerovkami, samozrejme počas jazdy sa to automaticky vyblokuje a funguje to iba ako denné svietenie a parkovačky alebo ako parkovačky so stretávačkami klasicky.
a hneď 4 moduly. 2 sú pre mňa a 2 idú Rudovi. Povedal, že zúžitkuje, tak som zvedavý kedy pri jeho časovom sklze :)
-
Prílohy
-

-

pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´