... všetko o BMW ...
jurkyLE napísal:nalepky si mozes doma lepiť na chladnicku, na svetlomete to musi byt origo vyrazene, odliate, vyryte, nijako odatocne to tam nedorobis tu znacku, lebo bude vidno ze je to fuserina, tak neviem naco zbytocne riesime dookola nejaku imaginarnu vec, proste je to nelegal ilegal a da sa to zistiť pri cestnej kontrole jednoducho označením na svetlomete a nei len na E39 ale na kadom aute...to že ty si robis z auta kolotoč a tuzerinu je tvoja vec, ja som len odpovedal na nezodpovedane otazky a odpovedal som správne....P.S.: radsej budem chodit na aute bez denneho svietenia, teda so zapnutymi hlavnymi svetlometmi, ako by som sa mal na kazdom kroku triasť ci ma zastavia policajti a platiť nezmyselne pokuty za svoju sprostosť...HAWK dohovoril som a uz aj lutujem ze som sem nieco napisal, tu clovek normalne rozumne poradi, v ramci legislativy, presne ako to ma byt a stejne odozva ziadna.....Milosko a nalep si do tych svetiel aspon polmetrove kružky a take čo blikaju na farebno jak vianočný stromček...