... všetko o BMW ...
Dazzel napísal:
Co sa tyka F10, super auto, poznam 2 ludi co si ho kupili. Konecne sa u BMW pohli dopredu, co sa interieru tyka. Mna trosku sklamal priestor na zadnych sedackach. Meriam 193 cm a tym padom si ani za mna, ako spolujazdca, nemoze nikto sadnut (nikto rozumej normalny chlap 180+ cm). Kapitolou samou o sebe je dobite lave koleno o palubnu dosku - na spolujazdcovi (ten isty problem som mal aj v novej sedme).
Mattgenius napísal:Mne je to úplne jedno, čo si kto myslí.. ja mám najazdených dosť kilometrov na dosť autách (a nielen BMW - 10 rokov som predtým jazdil AUDI) na to, aby som vedel, že celé čipovanie je blbosť.. (sám som to skúsil..) je to môj názor a či sa niekomu páči alebo nie, je mi to jedno.
A argumenty typu, že trojliter treba načipovať aby sa dalo na nom predbiehať, je takisto somarina.. (ešte ked niekto zvažuje čipnúť 1,6ku...noo možno...)
Celé čipovanie mi príde ako umelé kozy.. dobre sa na ne pozerá, ale čo inak z nich..že áno? Kto ich držal, vie o čom hovorím...
Mattgenius napísal:
Nuž nepoznám moc ľudí, čo by za sebou v osobnom aute vozili 180+ cm chlapa..Na to už treba mikrobus
![]()
Chlap, ktorého vozím vzadu ja má iba 85 cm a sedí v RECARO sedačke..