... všetko o BMW ...
Mattgenius napísal:No pri deťoch je mať bledú kožu fakt náročné na údržbu, ale kúpil som si také špeciálne utierky Sonnax na koženný interiér a s nimi ide dole skoro všetko..
voMacK napísal:no jo..to mam v F10...nastastie som zatial bezdetny
voMacK napísal:Urcite by som uprednostnil tvoju dakota oyster kozku pred mojou dakota venotobeige! :) [aj matisek, ale on musi byt striktne prakticky kvoli detom, tak ma fadny cierny intros]
runder napísal:aké máš zatiaľ pocity z auta?
Igmaus napísal:Velmi pekna farba konecne nejaka zmena medzi tymi bielymi na tych fotkach je velmi krasna. Aj interier je super, ja osobne by som sa bal dat taku farbu do interieru
Mattgenius napísal:...Starý model mal 236PS a F11-ka má 245PS a tých 9 koníkov je trochu cítiť, čo som nečakal.
Preto sa dosť inak čudujem niektorým tým vašim debatám o čipovaní trojlitra, príde mi to úplne nezmyselné a scestné..len ako bujaré výplody mladých chlapcov, čo by už od radosti nevedeli, čo do auta narvať.. Pretože motor s takým výkonom sa už mimo okruhu vôbec nedá využiť.. Ja som sa bol včera poobede trochu previezť a chcel som ju prevetrať aj po dialnici a aj trochu akcelerovať pri obiehaní.. Na dve kilá som sa na dialnici ani nerozbehol, pretože išlo z východu toľko "rodených blavákov", čo boli na víkend doma u rodičov, že bola plná diaľnica.. a pri predbiehaní som mal pocit, že tie autá budem preskakovať.. Skrátka výkonu na rozdávanie. Kto vie šoférovať, (a tým myslím naozaj šoférovať - aj driftovať) tak rozhodne žiaden čip nepotrebuje...
Mattgenius napísal:
V porovnaní s trojlitrovou dieslovou E60-kou je citeľný aj rozdiel vo výkone. Starý model mal 236PS a F11-ka má 245PS a tých 9 koníkov je trochu cítiť, čo som nečakal.
Preto sa dosť inak čudujem niektorým tým vašim debatám o čipovaní trojlitra, príde mi to úplne nezmyselné a scestné..len ako bujaré výplody mladých chlapcov, čo by už od radosti nevedeli, čo do auta narvať.. Pretože motor s takým výkonom sa už mimo okruhu vôbec nedá využiť.. Ja som sa bol včera poobede trochu previezť a chcel som ju prevetrať aj po dialnici a aj trochu akcelerovať pri obiehaní.. Na dve kilá som sa na dialnici ani nerozbehol, pretože išlo z východu toľko "rodených blavákov", čo boli na víkend doma u rodičov, že bola plná diaľnica.. a pri predbiehaní som mal pocit, že tie autá budem preskakovať.. Skrátka výkonu na rozdávanie. Kto vie šoférovať, (a tým myslím naozaj šoférovať - aj driftovať) tak rozhodne žiaden čip nepotrebuje.
Dazzel napísal:
Mas krasne auto, v super vybavicke, ale ten vykon by som az tak neglorifikoval. Predsa len existuju, a po Slovensku behaju o nieco silnejsie auta.Chip je super vec, ale za kvalitu sa plati. Preto treba rozlisovat chip a chip. Osobne som toho nazoru, ze kvalitny chiptuning moze autu skor pomoct ako uskodit (nizsia spotreba, plynulejsi tah motora...)