... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:ku castrolu toľko, v 525 TDS sme to mali a motor nemal problém, bol zvnútra čistý (po prechode na shell stíchol)
ale tu na tomto linku si môžeš pozrieť foto že čo mi narobil castrol edge 0W40 v 540i:
technicke-okienko/m62b44-vs-m62tub44-vanos-t87025-30.html
potmehuth napísal:Mal som sice 2.0d a mam opat. Najskor E46 a teraz E91. Lial som castrol 2 vymeny na zaciatku. Potom som lial len BMW olej, auto bez chyby, ziadne priesaky, motor tichy na svoje km. Skusil som Shell, nebolo to zle, ale zdalo sa mi, ze isiel motor suchsie. Tak som nalial opat BMW. Mam teraz druhe auto a stale lejem len BMW. Som spokojny, tak nevymyslam.
Jednalo sa o 5w-30.
Bushido46 napísal:
Ty to robíš najlepšie.
nadro napísal:Proste nevymýšľa.
potmehuth napísal:Mal som sice 2.0d a mam opat. Najskor E46 a teraz E91. Lial som castrol 2 vymeny na zaciatku. Potom som lial len BMW olej, auto bez chyby, ziadne priesaky, motor tichy na svoje km. Skusil som Shell, nebolo to zle, ale zdalo sa mi, ze isiel motor suchsie. Tak som nalial opat BMW. Mam teraz druhe auto a stale lejem len BMW. Som spokojny, tak nevymyslam.
Jednalo sa o 5w-30.
ViktorDDD napísal:kým niečo funguje dobre tak netreba vymýšľať
potmehuth napísal:Som rad, ze som pomohol. Nie, ze potom budes na mna nadavat :)
Kamos mal E60 525D nacipovanu a taktiez lial len BMW a leje aj teraz na F10. Najazdi 50k rocne a auto slapalo stale bez chyby. Co sa tyka filtrov. MANN je top, ale napokazis nic ani inymi, i ked ja davam len MANN vsetky a kabinovy s uhlim. Jedine, co by som nikdy ine nedal ako MANN, je palivak. Je najlepsi.
Tak drzim palce
jkk napísal:video je o nicom...ked tak tak stiahnu apku na meranie hlucnosti a poloz mobil vzdy na to iste miesto blizko k motoru pred a po...