... všetko o BMW ...
dumo10 napísal:som zvedavy na vysledok vymeny oleja za BMW 5W30...ked budes mat pozitivne pocity ztej vymeny tak davam aj ja ten BMW olej naspat,teraz je tam ten shell ale neni to ono ako ked som tam mal ten BMW...to je tak ked sa spekuluje.
potmehuth napísal:Popripade Ti mozem pozicat stetoskop a budes pocut na vlastne usi
Bushido46 napísal:
Však dobehnem dáme kavu dakedy
Junior napísal:tento istý olej som používal aj ja, bol som s nim spokojný. Teraz som pre zmenu nalial SHELL, a nejaké veľké zmeny nebadať.
Možno len jedna poznámka, zatiaľ to skúmam: Po naliatí SHELL som zatiaľ nemusel dolievať ani kvapku a stále je plno. Pri tom BMW oleji som musel na jedem cyklus (cca13000km) dolieval liter oleja. Ale vtedy som mal ešte starý separátor oleja a aj turbo, čo mi papalo olej, takže to môže byť tým.
Myslím, že si dobre vybral a budeš spokojný
Junior napísal:Po naliatí SHELL som zatiaľ nemusel dolievať ani kvapku a stále je plno. Pri tom BMW oleji som musel na jedem cyklus (cca13000km) dolieval liter oleja.
Gabo10 napísal:Po novom je tento BMW olej už shellmyslím že od januára
Inak aj ja ho mám už druhý krát v M57 a pohoda..Prvý krát som trafil ked ešte castrol dodával pre BMW a fajnn (i cez hate) a druhý krát som už chytil Shell a tiež fajn akurát ja robím výmenu po 9 tisíc km max 10
jararak napísal:jedna klubova m57 ktora bola u man na diag ma na budikoch 180 a v lcm module mala zapisanych 680. za 2 roky prevadzky v ba to auto ubehlo niekolko 10t km a v pohode. co viem tak pukla expanzka a potom umrel senzor na palivovom filtry. tot vsio