Utorok, 19. Mája 2015, 22:09
Zmena je život, z partnerských, bezpečnostných a komfortných dôvodov som pustil k svetu svoje R18 M6 koleá ktoré som dnes hodil na bazoš a sem na web a už sú zrezervonané pre klubáka, super chalana / meno neprezradím, kolesá uvidíte, keď vám ich ukáže, myslím si že to bude šupa/.
Ja som pokukal po nejakých 17 tkách kedže auto jazdí v meste, veľakrát ho šoféruje partnerka, ktorá mala vkuse nervy kedy mi rozsekne pneumatiky. Ešte predtým ako som kúpil R18 som sa pohral s myšlienkou čo mi pripomína čierna E46 touring keď je položená.
No jednoznačne PUMU, silnú masívnu šelmu. Kedže som jednoduchý človek a vyznávam krásu v jednoduchosti, vyberiem sa smerom BlackonBlack. Som si toho vedomí, že auto po prechode z R18 na R17 neukáže veľa, ale bohužiaľ situácia je taká aká je.
Takže dnes som zaobstraral od klubáka z Trnavy za bezkonkurenčnú cenu styling 194 v čiernej farbe. Disky sú 8J a 8,5J široké
takže obujem tam 225/45 a 255/40 R17, po dlhom rozhodovaní som a rozhodol pre fungláče zn. Kumho Ecsta LeSPORT XL.
Osobne si myslím, že som sa rozhodol dobre, buducí týžden cez víkend uvidíme výsledok.
Pneu sú objednané tento týžden by mali byť u mňa.
V sobotu nahadzujeme fólie aj na predné bočné okná / trošku tmavšie ako priesvitné, ale nič provokatívne/ + na čelné sklo hore pôjde asi 20-25 mm široký úplne zatmavený pás.
Buducí týžden som objednaný do Durbavky k chalanom PlastiDIP kde nastriekame konečne chrómove lišty okolo okien do čiernej lesklej farby. - na toto sa teším už veľmi, irituje ma ten chróm poj.baný. :)
Takže tak, fotiť budem postupne.
-
Prílohy
-