... všetko o BMW ...
hellrider napísal:ja mam M57 v e39, lial som tam Castrol edge turbo diesel 5w40, teraz idem skusit Shell ultra diesel 5w30, ma to schvalenie LL01, tak uvidime co to bude... kolko krat to hladam, furt jedni pisu to a iny hento...
F!0d0r napísal:mal som Castrol bol som spokojny ale po naliati oleja SHELL AM-L 5W-30 auto totalne stichlo takze ak mas tam teraz tento nemen ho... :)
jkk napísal:skrtol by som castrol, osobne mam skusenosti so shell helix ultra a urcite je ok sice benzin ale lejem ho uz do druheho bmw a nikdy ziadny problem...
Bushido46 napísal:Inak nechápem tu obchodnú politiku čo má Shell, tie oleje sú o dosť lacnejšie ako hocijaké iné. A pritom sa bavíme o celkom vydarených produktoch. Zaujímavé.
Je to jedna z variant nad ktorou uvažujem. Shell mi dal celkom dokopy motor potom čo mi tam narobil bordel 5W30 Mobil 1 ESP Formula.
Bushido46 napísal:
Nejsi spokojný s castrolom alebo len tak z nudy vymieňaš?:) Lebo ja som volal priamo s vedúcim technického zabezpečenia na Slovensko Maďarsky trh a osobné mi odporučil práve tento olej :)
hellrider napísal:
co ja viem ci nespokojny..... ludia dost nadavali na Castrol.... tak som si povedal, ide vymena, skusim... a nasiel som tento shell, je tam BMW LL01, uvidime co to povie.
http://www.motorove-oleje.sk/shell-heli ... -5w-30-1l/