ako ste vypocitali objem? m50 ma vrt 84 a zdvih 75mm a m52 vrt to iste a zdvih 84 mm coz je rozdiel v zdvihu 9mm kubickych ,,,,,coz sa rovna co som pocital presne o 49850.64 kubickych mm na valec viac,,, coz je 49.8cm kubickeho * 6 je 0,3l cca a to je podla mna 2,8litra takze neviem ako ten objem 3Litre ? lebo na internete sa bezne stavaju zastavby na m50b28 daval si podlozku pod hlavu? 328i by si mal prepisat

a loziska ste dali z m52? povodne? to zas tolko neva ale kruzky si mal dat nove alebo z m50 bloku na tie piesty z m52 dufam ,
aj tak to neni najlepsi napad davat na zapecene piesty kruzky z druheho piestu,,,
keby ste dali nove kruzky stalo by ta to max do 100 a vysledok by bol kompesia krasna ako novy motor, tlaky v otackachg, nehovorim ze to nejde ale par motorov som zlozil a na zaciatku som takuto chuby spravil ked som zacinal a odvtedy racej menim aj tieto zakladne veci,
a ver mi je to vsetko krasne poznat takisto aj honovane bloku, kedze povrch bloku strati drazkovanie, vytvori sa na nom glazura, ktoru treb vybrusit aby si nove kruzky krasne sadli , uberes asi tak 0,005 mm coz je hovno a vysledok je perfektna kompresia a starty doslova na tuk
ale mate uznanie moje ze sa vam chcelo, ze sa tu casom rozrastaju custom projekty e30 , rad si taketo cosi precitam ovela radsej ako temy stylu kupil som nove krytky ventilkou kolies na moju e60