Už je to vyše roka, čo som tu nič nepridal tak sem dám aktualizáciu.
Prahy na E34 boli v katastrofálnom stave tak sa vymenili.

Spotreba 14L v meste ma fakt nebavila tak som si do auta sám domontoval LPG

Auto taktiež dostalo nové predné gumy a 3D geometriu

Chýbal mi kryt pod motorom tak som ho vymenil za lipko na kufor z tricky s kamarátom

Nastavovacie tyčky na svetlá boli za zenitom tak som vymyslel vlastné riešenie

Stierače potrebovali výmenu

Taktiež páka nebola práve najlepšia a pritrafila sa mi páka s drevodekorom ako som mal v aute

Nadišla zima a bolo mi v koži chladno tak som dorobil výhrev, fotodokumentáciu bohužiaľ nemám

Vymenil som voľnobežný ventil, poviem vám, že zohnať dvojpin na M50TU bol celkom pôrod ale podarilo sa a takmer po dvoch rokoch mi auto držalo voľnobeh ako malo.
A týmto sa príbeh mojej E34 skončil, prikúpil som ďalšie auto a tak šla z domu. U nového majiteľa sa má dobre a dúfam, že najazdí ešte veľa KM.
Nový prírastok je E36. Je to 316i, čo je trochu škoda, ale kompenzuje to celkový stav auta. Karoséria je bez hrdze, interiér nieje poničený a na B16 to má celkom schopnú výbavu.
Vehicle Identification Number WBABE110X0JH02206Type BE11Model 316i - EURDevelopment Code E36 (2)Chassis COUPESteering LLDoors 2Engine M43Displacement 1.60Power 75Drivetrain HECKTransmission MECHColor Cosmosschwarz Metallic - 303Upholstery Leder Standard/schwarz - P8SWProduction Plant REGENSBURGProduction Date 1997-09-22Standard Equipment240 Leather Steering Wheel Lederlenkrad410 Window Lifts, Electric At Front Fensterheber, Elektrisch Vorn465 Through-load System Durchladesystem548 Speedometer With Kilometer Reading KilometertachoOptions243 Airbag For Front Passenger Airbag Fuer Beifahrer260 Side Airbag Driver/frt Passenger Seitenairbag Fuer Fahrer/beifahrer283 Lt/aly Wheels Bmw Styling Ii Lm Raeder/bmw Styling Ii305 Remote Control For Central Locking Fernbedienung F.zentralveriegelung314 Heated Windscreen Washer Nozzles Frontscheibenwaschduesen Beheizt423 Floor Mats, Velour Fussmatten In Velours428 Warning Triangle Warndreieck431 Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d Innenspiegel,automatisch Abblendend441 Smokers Package Raucherpaket494 Seat Heating F Driver/front Passenger Sitzheizung Fuer Fahrer/beifahrer498 Headrests In Rear, Mechanic. Adjustable Kopfstuetzen Im Fond510 Headlight Beam-throw Contr. F Low Beam Leuchtweitenregelung Abblendlicht528 Automatic Air Recirculation Control(auc) Automatische Umluft Controll (auc)534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik668 Radio Bmw Reverse Rds Radio Bmw Reverse Rds718 Exclusive Edition Exclusiv Edition785 White Direction Indicator Lights Weisse Blinkleuchten801 Germany Version Deutschland-ausfuehrung818 Main Battery Switch Batteriehauptschalter863 Europe/dealer Directory Service Kontakt-flyer Europa879 German / On-board Documentation Deutsch / Bordliteratur915 No Outer Skin Protection Aussenhautschutz Entfall971 Exclusiv Package Exclusiv Paket

Napíšem aj o E30.Vyvarili sa zadné lemy a podlaha

Podtlakové klapky do výfuku
Skúška novej farby
Odišla taktiež predovovka, v aute je už 5 kvalt z E34 530i V8, čaká sa ešte za kardanom a auto sa bude lakovať.