Použivam presne tieto pripravky od autoglym ako ty.Este by som ta upozornil že si davaj velky pozor az si s tym leštením nedojebabreš cely lak.V tieni bude pekne všetko krasne no na slnku stopy po brusení.U nas tu ma jeden tipek Celicu ciernu no na slnku to bolo ohavne.Inac si myslím že ultraa deep shine je zbytočne nanašat strojovo,ručne to ide krásne.
Pri leštení treba byť trpezlivý a dávať pozor. Ak niečo posereš, horko ťažko opravíš narobené chyby. Máš pravdu, rukou to ide ľahko, ale nedosiahnem také výsledky ako leštičkou.
Tu hrazdu mame viaceri tusim . Kolko robis zhybov v serii ? Vzdy ma tak potesi ked vidim nieco nove na tomto auticku, aj ked len zalepenie tapecov:)) .
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau EX E34 535i 92' Schwarz EX E34 535iA 91' Diamantschwarz EX E46 328ci 2000' Silber E90 330d 2007' M-paket
Na tom lepení tapca nebolo, čo pokaziť, drží to v pohode a nieje nič vidieť. Hrazda mi nepadá mam ju navŕtanú v zárubni na tých štuploch. V sérií spravím tak 17-20 opakovaní. Inač normal sa snažím 4x 10 opakovaní :) posledné série tak osem.
a nadhmatom či podhmatom to ta ale, riadne napadlo použiť tu hrazdu ,niet nad improvizaciu
Niekto musel zarýpať Tomáš nadhmatom a na široko, ale nie na tejto hrazde lebo nemám také široké zárubne a ty, čo cvičiť nechodíš? či ťa bavorák vyciciava?