... všetko o BMW ...
HAZARD napísal:pekne to by mohlo byt na ohruhu prospesne.ty pracujes v servise?ja som bol na geo tiez vo stvrtok ale excentre nepovolili takze odklony vzadu jeden taky a druhy takya rozdiel nieje maly
slevin napísal:
ano robim servise a preto mam moznost sa takto hrat s autom. minule sa mi ale podarilo jeden excenter zalomit, odvrtaval som asi 2 hodiny ale ten cap sa mi aj tak nepodarilo zachranit, aspon mam novy a aj novy srob, druha strana mi ako tak chodi, chvalabohu :)
slevin napísal:viac citlive sa mi zda byt akurat na vyjazdenych cestach inak som si zvykol velmi rychlo. neporovnatelne lepsie je to zo zjazdu z pristavneho na bajkalsku :)
na to som myslel ze gumy mi to bude zrat jak blazen ale chcem to vyskusat takto a ked tak potom najst nejaky zlaty stred.
hlavne chcem vysusat vsetko co sa da zlepsit na aute bez "brutalnych" investicii do podvozku a slickov a tak dalej... som len priemerny obcan s priemernou vyplatou
blesk napísal:3,15 - velmi agresivne nastavenie na cestu. na okruhu bude ale urcite prospesne (mensia nedotacavost a viac gripu na predku). ja mam na Cliu teraz predok aj zadok 2,5. zavodne auta maju az 4,5. Ti co ale jazdia aj na ceste a nevozia auto na podvale nenastavuju na viac ako 2,5 - inak je auto v priamke uz prilis ciltlive na volant a silne zere gumy zvnutra
blesk napísal:
Kolko tam mas na tachometri pri limite? (hranica smyku)
SmartBastard napísal:Som chcel ist presne to iste napisat ako blesk. 3,15 je fakt super, ale uz to pocitis na gumach, ja by som do toho siel bohuzial sa na mojom da nadstavit maximalne 1.5, takze bud zmenit cely podvozok, alebo potom este existuje taka sada od Turnera na E36/Z3, ktora pasuje aj na M Coupe .. len neviem kto by mi to porobil..
http://www.turnermotorsport.com/p-424-e ... t-kit.aspx