Sobota, 19. Novembra 2011, 11:59
trocha to tu ozivim:) tak okrem toho ze som vymenil lozisko predneho naboja, pretesnil zadne brzdove valceky (nie ze by som musel, ale pri vymene platniciek som natrhol prachovku:) a este niekolko drobnosti, stala sa mi taka vec ze sa mi rozum isiel zastavit... no takze, dal som si zrepasovat, vlastne vymenit gumenu hadicku na serve, oprava stala len desat euro, tesil som sa jak maly, zlozil som to, vsetko fungovalo a uz nic netieklo, siel som domov a ked sa auto patricne zohrialo z predu pri toceni, nieco zacalo nenormalne vrzgat, az som to v pedaloch citil. myslel som si ze som dal asi nespravny olej do serva, na druhy den som olej vymenil a dal taky aky tam ma byt, no po zohriati nenormalny vrzgot. dal som auto na zdvihak ale bez zataze pri toceni to bolo ticho. nevedel som zistit ci to ide z riadenia alebo zo servocerpadla, no najlacnejsie mi vychadzalo zohnat druhu origo hadicu a vyskusat tak. zohnal som, ale z ineho modelu, samozrejme ze nepasovala, no po chvile trapenia sa mi ju podarilo nahodit. po asi hodinke skusania som zistil ze problem som asi vyriesil kedze servo funguje bez vrzgania ako ma. takze nic ine mi nezostava, len zhanat funkcnu a dobru hadicu serva :)
takze nedavajte si repasovat tuto hadicu, neoplati sa :)
-
Prílohy
-

M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard