... všetko o BMW ...
BMW593 napísal:Keď jazdím 100 percent mesto tak spotreba sa nebezpečne blíži 8 litrom... :) mestskú spotrebu mám 7.6 litra no.. po tejto skúsenosti s 2litrom nechápem prečo sa ten dvojliter kupuje,keď 3liter má spotrebu akú má. Hold,bola to Mladícka nerozvážnosť kúpiť ten 135kw 2liter diesel![]()
ViktorDDD napísal:to je uplne vyborna spotreba, ja co to tak zlahka sledujem, tak 1500km na dve nadrzeano nejaka cast km je urcite aj o tom, ale proste iba jazdim daily normalne kam musim atd. a ani sa nenazdam zas stojim na pumpe s pistolou v ruke
teraz su to cca 2 mesiace co to mam z toho asi dva tyzdne kym sa nevybavil prepis jazdil pomenej tak teraz je to nieco cez 7tis. km
spotreba, hmm, cakal som od toho ze bude zrat do 8l, predsa len 3liter, ale som milo prekvapeny, cez 7 som sa este nedostal, daily jazdenie do prace je tak do 7, dialky aj okolo 5,5-6, celkovo na nadrz dojazd okolo 900km +-
imho dost tej spotrebe pomaha to ze nemam iksdrajv
Fuxxo napísal:No keď si do dvojlitra doklikaš výbavu trojlitra, tak už ten rozdiel je razantne menší, a zas na trojlitri nemusíš toľko tlačiť na pílu, čiže ani rozdiel v spotrebe nebude o taký.ja ti vysvetlim preco sa ten 2 liter kupuje, pretoze trojliter stoji tak o 8-10 tisic eur viac.. a ten 2 liter 140kw hlavne, nejde az tak biedne.. pre niekoho kto nepresada zo 6 alebo 8 valca no![]()
to je uplne vyborna spotreba, ja co to tak zlahka sledujem, tak 1500km na dve nadrzea posledna podla tankovania 6.4 :-/ ale pedal na podlahe nonstop, ked je zohriate.. cize s tym 3litrom by som sa pod 7 nedostal asi urcite tym stylom jazdy :-O
inak kolko litrovu nadrz to ma? lebo 900km som sa musel troska viac snazit aby som spravil na nadrz..
pistacik11 napísal:No keď si do dvojlitra doklikaš výbavu trojlitra, tak už ten rozdiel je razantne menší, a zas na trojlitri nemusíš toľko tlačiť na pílu, čiže ani rozdiel v spotrebe nebude o taký.
A 6 valcov je stále 6 valcov, stále to vieš lepšie predať
ViktorDDD napísal:hej rozdiel ceny tam je pri predaji, ale to ma absolutne netrapi, lebo tak ked sa podari chcem to predavat este s rocnou zarukou a mozno 150 000km, alebo menej, a ta cena tam bude dost dobra oproti tomu za kolko som to kupil..tak tak rozdiel ceny zacina splyvat okolo 6+ rokoch, konkretne v tomto pripade, cize u 3-4rocnych aut je tam este markantny rozdiel, priemerne vybavene 2litre okolo 18tis., a 3litre s vybavou za ktoru sa ani 5ka nemusi hanbit okolo 25
btw. tato stala nova 72litrov, ale ked si zacnem klikat v konfiguratore tak na podobne ceny sa da dostat aj s 2litrom
fuxxo: 57, ked idem na dialku tak dojazd je tam bezne cez 900km, ked jazdim daily /mesto, zacpa, okresky atd./ tak okolo 820-850, inak asi prave to je caro toho 3litra, ze tu staci ist na pol plynu aby si jazdil rovnako dynamicky ako s 2litrom, ta 140kW 320 ide velmi slusne co som pocul, avsak na fakt sviznu jazdu tomu trochu viac dupes a hned to vidis na spotrebe, u 3litra zas ked ides takym stylom vsade podlaha tak to nie je ze na pokutu a papiere ale rovno na psychiatriu
Fuxxo napísal:nic z toho co si napisal neplati.kupoval som auto pred rokom, viem o com hovorim
hej rozdiel ceny tam je pri predaji, ale to ma absolutne netrapi, lebo tak ked sa podari chcem to predavat este s rocnou zarukou a mozno 150 000km, alebo menej, a ta cena tam bude dost dobra oproti tomu za kolko som to kupil..
pici nejde vobec slusnejak som pisal, pedal permanentne na podlahe lebo to netaha, a tym padom je to v hajzli.. 900km na nadrz je zabite :-/ ja teraz neviem, lebo tych 57 litrov asi mam aj ja, ale par litrov je tam rezerva, takze mame rovnake nadrze? alebo ty mas 57 + este rezervu?
ViktorDDD napísal:Tak niejak to bolo myslenéprave ked chces jazdit rovnako svizne na dvoj a trojlitri tak na tom mensom ides bomby a na trojlitri na pol plynu, tak potom tie spotreby sa blizia k sebe