Keď prišli tieto ukrutné mrazy (-10°C

) pre istotu som vymenil chladiacu. Bola tam naliata fialová, teda asi G30?. Vypustil som náplň šróbom v bloku motora vedľa turba. Potom som dolial teplej čistej vody, naštartoval. Za ten čas čo som zhadzoval spodné dekle, hlavne ten hliníkový čo je veľmi kokotsky vymyslené na e53 narozdiel od napr. e60, motor stihol vychladnúť. Takže som musel čakať kým sa to na voľnobehu ohreje, otvorí termostat a prepláchne. Zapol som všetko čo sa dalo, výhrevy sedačiek, okna, svetlá, hmlovky. Za cca 10 min už začala voda kolovať. Zhasol som motor, znovu vypustil a opäť nalial čistej horúcej vody. Štart motora, odvzdušnenie už išlo za 3 minúty, nechal som bežať ešte 10min a vypustil. Išla už veľmi bledo fialová voda z toho, tak som zavrel vypúšťak a nahádzal dekle. Namiešal som novú G12 1:1 do -30°C, zase volakde ušetrili kkti lebo prednedávnom to bolo 1:1 do -36°C.
Dôvod výmeny bol že tá fialová sa mi nedala zmerať s refraktomerom, tak som bol neistý do koľko - to je.
Tiež som nevyriešil to zatekanie, najbližšie vyberiem tesnenie okna a skontrolujem, prípadne hneď podlepím.