kamos to spozoroval tiez na F10 530d, nechapal ze preco sa mu znicoho nic zmenil zvuk z vyfuku, a potom na druhy den nic, a nakoniec prisli na to ze to bolo kvoli dpf.. su tam nejake ventily na vyfuku ci co, co sa otvaraju a zatvaraju..
odsleduj si ci to neni prilis casto, ked tak si to daj skontrolovat cez diag, spatny tlak atd. ked je to v cajku tak jeb na to :) btw. u 4valcoveho e9x som tu regeneraciu pocul, normalne na dialnici zrazu taky hrubsi zvuk, ale trebars na 6valci nie, u mojho som vedel kedy naposledy regenerovalo odtial ze mi to Jaro povedal ked to napichol na diag
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Už je to skoro 2 násobok. Ale vychádza to od tých 7,6 do 8,3, ale je tam v tom dosť mesto, zápchy, kopce, ale aj diaľnice. LEDky tam dával ešte bývalý majiteľ, myslím, že na ŠPZ bral z Autotechniku.... Pridávam ešte fotku z Pliešoviec, skoro dvojička môjho, niečo chýbalo mne, niečo jemu, ale väčšina tam bola...