... všetko o BMW ...

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) Nato, aby som sa dozvedel ako zbrojiť a aká som ovca mi stačí zostať aj doma. A to, že v servise majú mašinu a robia preplachy som sa dozvedel len tak medzi rečou, hlavne že servisákovi už neviem koľko vravím, že "nechce" sa mi jebať dakam preč, škoda, že to nikto v okolí nemá a zrazu to z neho vypadne, že však on si tam robil preplach na X5ťke.... To, že mi odpadne nos po testovaní a respirátor ma vlastne zabíja, to sa dozviem hneď, ale takéto dačo je prísne tajné....
 Nato, aby som sa dozvedel ako zbrojiť a aká som ovca mi stačí zostať aj doma. A to, že v servise majú mašinu a robia preplachy som sa dozvedel len tak medzi rečou, hlavne že servisákovi už neviem koľko vravím, že "nechce" sa mi jebať dakam preč, škoda, že to nikto v okolí nemá a zrazu to z neho vypadne, že však on si tam robil preplach na X5ťke.... To, že mi odpadne nos po testovaní a respirátor ma vlastne zabíja, to sa dozviem hneď, ale takéto dačo je prísne tajné....