... všetko o BMW ...
PristineShip napísal:Zatial neviem za čo presne. Skúsim dohladať nejakú faktúru ak vobec je. Ja som o tom aute vtedy ani nevedel že existuje takže som to nemal ako neriešiť. Ale bolo by to zaujímave zistiť a neviem kolko može mať takáto záležitosť premlčaciu dobu.nechajte ho, nejak si musi sam pred sebou ospravedlnit, ze vykuchal DPF.
radsej nech autor temy fakt vysvetli, co vsetko robili za 7000 na tom aute, lebo to je masaker, ved to je "totalka"
starynovy napísal:Myslim, ze planeta aj ludia to DPF uz preziju. Aj tak je to len hon na carodejnice, clanky o tom kolko castic vypustaju priame benziny si akosi nikto nevsimal. Vynnik uz je najdeny tak na co.Nedramatizujte.
No to teda skus pohladat, v lete som robil zase z hovna auto a cena nebola ani polovicna. E61 525d, rozvody, vstreky, tesneni milion, napravy, automat s menicom a neviem co este. Auto je technicky cukrik nie olejnica.
starynovy napísal:Vieš čo to keby bola len olejnica ale nefunguju tam ani banálne veci ako nastavovanie spätných zrkadiel, ovládanie okien klíma atď, atď. No len proste priatelka mu dala meno a tak má tú nevyčíslitelnú duchovnú hodnotu. Nedá sa len tak dať “do šrotu”.Myslim, ze planeta aj ludia to DPF uz preziju. Aj tak je to len hon na carodejnice, clanky o tom kolko castic vypustaju priame benziny si akosi nikto nevsimal. Vynnik uz je najdeny tak na co.Nedramatizujte.
No to teda skus pohladat, v lete som robil zase z hovna auto a cena nebola ani polovicna. E61 525d, rozvody, vstreky, tesneni milion, napravy, automat s menicom a neviem co este. Auto je technicky cukrik nie olejnica.