... všetko o BMW ...
Wincik napísal::o to kde robia celolak za 5 stoviek :O
Wincik napísal:tak isto by som to aj ja chcel.... že si auto sám odstrojím .. nahodím na prepravník.. odveziem k lakošovi ...potom znova nahodím doveziem ku mne a poskladám sám...
Killo napísal:10W60 tam pouzit).
jararak napísal:zadne dosky tam sli meyle podla objednavkoveho cisla, cize bud balia kokotiny, alebo kto ho vie ;( - ale od meyle si neobjednam uz ani vodu do ostrekovaca
ten chladic klimy som tahal zo 6valca, ale M52 motor to nebol![]()
rozdielna vyska? - neni puknuta pruzina? tie som ja nemenil, su tam povodne Mpakety a tie zvykli pukat
uz xty tyzden sa ti chcem ozvat, pohuzial tento rok som bol doma spolu 3x
gomez89 napísal:
10W 40 nie, ale 10W 60 mi odporucis??? Toto mi uplne postacuje ako dokaz, na tvoje znalosti na oleje a na znalosti toho odbornika, co vypisuje na autobazareu![]()
Ale dakujem Ti za tvoj popis ku danej veci, ale budem radsej vychadzat z toho, co sa ( aj u nas ) v praxi osvedcilo a podla toho, ako jazdi a dovolim si tvrdit aspon 80% 36-tiek ( dokonca 39-tiek s mojou motorizaciou ) s takymi kilometrami, ako mam ja na SVK Killo, oka? Ozaj, neber to v zlom.
Toto mam pocit, ze ovlada kazdy, snad uz aj 5 rocny chlapec, ze ake ma mazacie vlastnosti pri starte taky a taky olej, ake zas pri studenom motore, atd a naozaj to nebudem tunak vysvetlovat a vyvracat, pretoze sa to jednak neoplati a po dalsie to nema vyznam, hadat sa nechcem![]()
A komentara k tomu vydojenemu turbodieslu s 5W 40-kou sa radsej zdrzim.