Dlhsie som tu nebol, povinnosti nepustia
Pred nejakym tyzdnom som sa konecne odhodlal na vymenu uz tretieho loziska v poradi, tento krat to bolo predne prave lozisko. Momentalne na fialke nejazdim, mam docasnu nahradu 5-er 3.0d, no to lozisko v 36-ke uz bolo fakt na hrane.
Pri tom sa vymenil aj ten spominany termostat, ktory som si nepamatal (moja hlava derava ) , ako som ho zalozil, no po odmontovani krytu termostatu som prisiel na to, ze bol zalozeny spravne, cize so sipkou smerom hore ku kapote

No ale co uz, novy termostat kupeny, tak tam siel opat novy zn. WAHLER.
Uz nejaku dobu som natahoval usi a načúval, lebo daco si poklepkavalo na lavej strane vpredu na naprave.
Zistit to a prist na to, co to moze byt bolo velmi jednoduche, kedze sa okrem tyciek stabil. a hornych ulozeni tlmicov vymenilo v lete uplne vsetko vpredu
Cize tycky som objednal, vymenil a zvolil som zn. MEYLE HD. Buchanie prestalo
Co sa tyka h. ulozeni, tiez su na tom uz dost zle, pri vymene loziska ked bola dole otoc som prisiel na to, ze ulozenie uz ma dost velku volu a velmi lahko sa snim spolu s tlmicom otaca, pocut aj loziska v nom hrkotat, dokonca jedna strana bola trocha uvolnena, t.z. vymena h. ulozeni AKUTNA
Ak bude cas a chut, caka ma este vymena hardy spojky, uz je kupena, no ak mam byt uprimny, ak si pomyslim na to, ze opat sa mam dotykat vyfuku a cely ho zasa davat dole, tak pravdupovediac, asi to este riesit radsej nebudem
Co ma znepokojuje dalej je to, ze pravdepodobne sa vymene chladica nevyhnem. Este v jeseni som vymenil staru expanzku za novu aj s tesneniami, no vyzera to tak, ze to velmi nepomohlo, teraz tecie voda na mieste, kde je zvareny chladic, proste kde je prechod plast - hlinik (rebrovanie).
Okrem toho sa mi ten cely chladic akosi nepozdava, hlavne jeho stredna cast, je akýsi vypuklý , naduty
Co sa tyka komfortu

prestala mi kurit soferova spodna-sedacia cast vyhrevu sediaciek, co stym? Kabel?