... všetko o BMW ...
runder napísal:pripájam sa, parádne auto :) budeš spokojný
Didymus napísal:Velmi pekne, prajem vela stastnych km :) Ten sportovy volant si to priam pyta.
Slavino napísal:tak este raz srdecna vdaka vsetkym! co sa tyka list,volantu,ci shadow line...ano,presne to su tie veci co som hned na prvy pohlad mienil riesit,tak ze sa s vami zhodnem...ale este nie som rozhodnuty,lebo mne sa napriklad chrom a cierna paci...ladvinka,okenne listy a k tomu lestene falce na letnych 19" mi pripada celkom vkusne a nic sa nebije...ale vedel by som si to vsetko prdstavit v ciernej...uvidime....nechcem to silit a necham tomu volny priebeh...co je priorita pre mna som spomenul uz v pribehu...tak ze podvozok a brzdy najprv,sportovy volant....a mozno potom aj ten zbytok...cakame s mojom laskou mojho,ci nasho prveho potomka,tak ze investovat budem mat kam:))
Fuxxo: dakujem,zato ja som si vsimol tvoj pribeh a cital som ho s velkym zaujmom...aj auto poznam,vidavam ta v lete pri Tescu aj s ostatnymi...dokonca poznam aj tvojho brata:).... niekedy sa uvidime aj real verim...
Igmaus napísal:
Ja by som to nechal v tej chromovej presne ako hovoris teraz kazdy dava vsetko do ciernej ale podla mna to bude velmi pekna kombinacia cierna a chrom a este ked sa k tomu daju 19" kolesa ta to bude nadhera
Martin46 napísal:Nazdar
super auticko v Tvojom pribehu
1, uz mame na eshope aj zadne brzdy - dik za upozornenie. Inac tie zimmermann su super, jeden chlan co ma chipnutu e90 330xd tak zohol aj original BMW kotuce a tieto mu drzia
http://www.autotechnik.sk/diel/7378/brz ... nn-bmw-e90
2, len tak pre info tvoj motor je identicky s tym 173kW 330d - jediny rozdiel su vstreky:) Mozno iba mensie spicky
Mato
THX24 napísal:moze byt ... :) tesim sa dalsie zdokonalovanie :)
Fuxxo napísal:nech sa paaaciii, pekny performance upgrejd :-)![]()