... všetko o BMW ...
dedo1 napísal:pekne auto, a pekny priklad toho, ze aj male znizenie velmi pomoze vzhladu. Parada
Pity777 napísal::thumbup: pekne si sa do toho pustil, som zvedavy ako budes spokojny s brzdami, caka ma tiez vymena a som zvedavy na tvoj nazor po par tisic km co na ne povies... aspon mi ulahcis rozhodovanie... auticko velmi pekne...
Igmaus napísal:Super si sa s tym pohral, takto to ma vyzerat
Igmaus napísal:Inak kde si daval menit olej v prevodovke? Mna to tiez caka zhruba za rok a stale neviem ci to dat urobit do bavarie alebo nejakemu odbornikovi.
Hector napísal:no pekne pekne si sa rozbehol :) ... tie brzdy by ma zaujimali blizsie kedze idem aj ja menit. Citis rozdiel orpoti povodnym OEM? btw: preco si menil aj hardy spojku?
Hector napísal:no pekne pekne si sa rozbehol :) ... tie brzdy by ma zaujimali blizsie kedze idem aj ja menit. Citis rozdiel orpoti povodnym OEM? btw: preco si menil aj hardy spojku?
Igmaus napísal:Dám to asi do toho origo servisu preplach sa mi zdá nerobia ale myslím si že to až tak nevadí urobím prvú výmenu pri 100 000 km a ďalšiu výmenu potom už bude robiť asi až nový majiteľ stále lepšie ako keby som to nevymenil.
Didymus napísal:Fuha, velmi pekna praca, musime dat potom na zraze nejaky sprintik :)
po_e87 napísal:Eibach mu pristali ... uplno to zmenilo auto. Tak si ho uzivaj :)