... všetko o BMW ...
Didymus napísal:Inak riesil si, co chyba autu aby bolo rovnake s 330d? Viackrat sa tu o tom diskutovalo, ale nenasiel som cloveka co by do toho realne siel. Vraj vstreky, vackovy hriadel, samozrejme ECU, brzdy...turbo si niesom isty.
Slavino napísal:
no tak tak hlboko som sa tym nezaoberal,akurat viem asi tolko co ty pises...ale nemam ani v plane z toho robit 330,lebo vykonovo uz je na jej urovni a asi uz aj brzdami...no momentalne ma ale trapi nieco ine...ved pozri fotky a pochopis...moja radost netrvala dlho,aj ked to nie je az take hrozne...
Didymus napísal:
A kurva, to som si ani nevsimol, ze si postol...Tak to je badluck, az ma to za to auto boli jak vidim tie obrazky..prajem, nech to cim skor das dokopy :/
Miro Kovačik napísal:To máš ešte ok, s vysokou zverou to mohlo vyzerať horšie
PeterKDV napísal:sledujem tvoj pribeh pekne sa vyvyjal.. teda až na tu nehodu to ma fakt mrzi :/ je to dost neprijemne citim s tebou aj s automale treba vidiet v kazdom zlom niečo pozitivne a ja v tom vidim to že ked to ide cez havarijnu tak nechcem byt hlupy a drzy ale uz by si menil predok za mpacket urcite financne je to pri tejto skode skoro to iste takže nezufaj
Slavino napísal:
dakujem za prejavenu"sustrast"aj za celkom dobry napad...mozno prekvapim aj novym naraznikom v style mpacket,alebo m3 look;)) to bolo prijemne drzy dotaz od teba...ale uprimne nemal som uz v plane robit zmeny na exterieri,uz len interier som mal v plane trochu ozivit...kazdopadne to mohlo byt aj horsie...
Didymus napísal:
Kamarat, ale tam ked das predny lci M-paket, tak sa s Tebou prestaneme bavit, lebo to auto uz bude uplna topka :) Urcite nad tym pouvazuj, resp. nie je nad cim uvazovat, daj to tam! :)
RudyJames napísal:Ano, chcel som to tu napisat, pytal som sa na to minuly tyzden v servise. Menia sa aj hmlovky, mriezky, podblatniky, uchyty, spodny kryt motora.. Na poistovnu sa da akurat samotny naraznik, no celkova suma je o dost vyssia. Ja som aj preto riesil len zadny m-paket naraznik, tam je navyse len jedna lista a jej uchytenie.
Ak mas ale dobry servis na striekanie, posun, potrebujem prestriekat predny naraznik..