... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:nadalej ostavam odporcom LPG, vysvetlim
Mam LPG znacky BRC montovane v nemecku
- stava sa mi ze na LPG na volnobehu kolisu otacky, po prepnuti na benzin ide krasne
- odcas pri preradeni z N na D zhasne motor, pri prepnuti na benzin sa to este nikdy nestalo
- na LPG ma vyrazne nizsi vykon, v terene musim zapinat redukciu v takých situáciách kde na benzine prejdem v zakladnom AUTO rezime
- na dialnici ked ide nejaky kopec tak na tempomate 130km/h podradi do 4ky, ked ide na benzin tak nepodradi a ide stale na 5ke
matthe napísal:Maco tesim sa s tebou, auticko je popicofka v peknom stave a ako stvorene pre teba![]()
LPG chvalim, ide super...Uz len na tu dovolenku niekam vyrazit...
A nezabudni kupit teplaky, kozene sako a polobotky...Ozaj a nove heslo je "menej vlasov je viac!"
Dogg88 napísal:...
mozno ako hovoris je to nahovno spravene...ale proste to len zvysilo moj odpor k tomu
Maco napísal:Tibor: este som nasiel take iste na tom prednom blatniku aj na pravej strane![]()
len bez prasknuteho laku, by ma sakra zaujimalo jak sa mu to podarilo
jasne mozes, len neviem ci ti to nebude slabe oproti tomu na co si zvyknuty a nemotornejsie
A hlavne tne pocit ze nelizes ritou cestu tu vobec neni
![]()
Dogg88 napísal:...
mozme dat dalsi flame...kedy dame offroad stretko s Vasimi X5? Trochu sa povozit po krajine a tak?