... všetko o BMW ...
Darkness napísal:konecne som si precital cely pribeh .. mas to pekne a ta spotreba 33e na 470km ja mam 80e 500kminac ratal si kolko km musis urobit aby sa ti cena lpg vratila???
londonh napísal:Na Slovensku je dost ludi,ktory by si radi priplatili za jazdene auto, ktore niekto dal do putzu.
Mimo napísal:
mno neviem či to platí aj v prípade áut.. asi len ojedinele... tu takmer každý pozerá najprv na cenu a potom na kilometre...stav je niekde vzadu.. výniky sa samozrejme nájdu čo sú ochotní zaplatiť aj stav ale tých je podla mňa žalostne málo..
rund3r napísal:šťastný to majiteľ čo to kúpi :)
Stefo1248 napísal:Dakujem je to pekne napísane ale ja autá neberiem na kšeft:) prve som si porobil pre seba,že si ho necham,no po niekolkích rokoch som chcel zmenu,nie za účelom zarobit ale proste niečo vo svojom živote zmenit,prerobil som na nom minimalne 10 000€..kupil som si auto ktore som si chcel nechat,take ako som chcel,kupé,silný benzínovy motor..Len po mesiaci sme s polovičkou prišli na to že je to auto pre nas velmi neprakticke a trošku malé na každodenné používanie,predavam ho dobremu kamaratovy a chcem aby ho mal v dobrom stave a ešte aj dobre vyzerajuce.No bohužial nemam ho tak dlho aby som ho dal do takeho stavu ako to prvé,a bohužial už ani finančné prostriedky ako kedysi.Takže na aute su ešte stale dáke "muchy" čo treba vychitat. Zvažujem stále čo robit a zarobit? Ale v dnesnej dobe kde všetci krachujú aj zabehnuté firmi,ma nič nenapadá,a na slovensku sa neda urobit niečo ako West coast customs.Aj ked by ma bavilo upravovat autá a robit s nimi.Nemam na to prostriedky a ani istoty...
Avenger napísal:
Mozno by sa aj dalo nieco ako west coast customs, overhaulin a pod ...ale potrebujes mat na to aj patricne schopnosti....nevarvim ,ze nic neviem ale neviem co by si robil keby daky panak k tebe dosiel s Ferrari 458 italia a sprav s tym nieco.... na jazdenych starsich BMW by si sa neuzivil si myslim...