dakujem,a potrebujem poradit preventívne. Zajtra idem robit interier a tušim ako ale neviem ako presne dam dole zadne tapacíre na kupe? poradite niekto stručný návod?
Audi TT Quattro 260ps Ex:E39 530ia lpg Ex:E46 328 ci lpg Ex:Bmw R1150R Ex:E46 320D 200ps
Najskôr vyber operadlá, potom sedaciu časť, potom tá najhoršia časť, tie boky krajoch, sú tam zacvaknuté vo vrchnej polovici na takom veľkom plastovom úchyte, daj pozor aby si to nepolámal. Potom odsróbuješ opierku na ruku čo je na tapcoch a potom je to len nastoknuté pokiaľ sa pamätám, von pôjdu dobre nazad ani nie.....
Takže konečne zmena na ktoru som čakal,10hodinova práca nonstop :) Mam taký mali Individual,kupoval som čierne tapacire (vdaka za dovoz Miro a maroš) a daval som šede stredy,bola to neskutočna jebač*a a už nikdy viac :))) podlaha čierna aj lišty nastupne do čierna.No výsledok posudte sami..Hadam sa buducemu majitelovy bude páčit aspon ako mne :))
Prílohy
3 vrstvy základnej farby
3 vrstvy čiernej
Audi TT Quattro 260ps Ex:E39 530ia lpg Ex:E46 328 ci lpg Ex:Bmw R1150R Ex:E46 320D 200ps
konecne som si precital cely pribeh .. mas to pekne a ta spotreba 33e na 470km ja mam 80e 500km inac ratal si kolko km musis urobit aby sa ti cena lpg vratila???