ja ti tiež niekedy nerozumiem

, hlavne keď keď vieš o čom vravíš a ja len kyvkam hlavou a tvárim sa že viem tiež

.
Každopádne vždy sa niekomu niečo páči a niekomu nie, svet by bol moc jednotvárny. Tiež financie zohrávajú veľa. Ja napr. peňazí nazvyš nemám a preto ak mám pod kapotou niečo čo plní funkciu no nevyzerá 3x vábne, no budiš, účel splnilo.
Teraz som na maminej E30 fušoval plastovú rúru kúrenia, odpadlo hrdlo na hadicu vyhrievania škrtiacej klapky, tak, že hadicu už nebolo o čo chytiť, tak som to obišiel, narval som do diery imbus 12ku + podložky + gumovú podložku vyrobenú vystrihnutím zo starej duše, celé som to ofačoval kovovou sk páskou - výsledok: vyhodené vyhrievanie škrtiacej klapky (doteraz nerozumiem na čo presne to tam je), vzhľad dosť na nič, ani som to nefotil

, no brat mohol sadnúť a ísť bez obáv, že mu niekde na polceste vytečie voda.
A nebuď k sebe až zbytočne kritický, že "chudobný nevzdelanec". Ja mám školu a necítim sa byť nijak nadpriemerne múdri a bohatý už vôbec

, hlúpy snáď nie som, čo to porobím aj sám, ale na vážnejšiu komunikáciu s tebou sa aj tak nechytám. Vedomosti máš, vieš ich využiť a aplikovať v praxi

...čo viac treba?