... všetko o BMW ...
cretino napísal:eko, dakujem pekne za info - som rad, ze tam nepusta kvapalinu nic horsie
cretino napísal:chalani, kde servisujete svoje Mka? s V&V auto spokojnost(cena/vykon)?
spawner napísal:Nankang na Mko?? neuraz sa , ale toto je pecka![]()
tie gumy by som nepouzival ani ako podstavec na stol
cretino napísal:chalani, kde servisujete svoje Mka? s V&V auto spokojnost(cena/vykon)?
blesk napísal:
prave u V&V a nielen ze tym autam rozumeju ale maju k nim aj vztah a maju ho aj k zakaznikom. pri mojej pomerne velkej narocnosti na servis ju maximalne splnaju. cenu su podla mna tiez velmi prijatelne za odvedenu pracu. Ocenujem aj to ze Ivan je trpezlivy a dostatocne znaly so mnou konzultovat pred servisom aj pri mojej navsteve. Tiez by som si velmi rad vela veci robil sam, ale od nejakej doby som si povedal ze staci ked budem problematiku ovladat teoreticky a pracu necham urobit niekoho kto sa tym zivi a velmi dobre tomu rozumie. Obcas si na nieco sam siahnem a vysolicham. Ale uz aj taku vymenu oleja ktora stoji par Eur rad davam robit ludom co sa tym zivia. Sam si rad urobim z casu na cas skor ine veci - ako vymenit nejaky plastik, volant, sviecky, alebo potom nieco pekne repasnut (ako byvaly modelar mam obcas tu potrebu:-)... svojho casu som jedno byvale auto komplet vybral interier a 3dni stravil s cistenim vsetkeho aj pod tapecmi a kobercami a potom dalsie dva dni vytlovanim a hladanim aj najmensich zdrojov vybracii a pukania - to auto bolo potom tichsie ako nova seria si trufam tvrdit. (znovy by som to asi uz nerobil - bol som zavrety v garazi aj 15-16hodin denne)
Co sa tyka serva - tak prave od Vlka mam ze vacsinou stvrdnu tie dve horne hadice - pomoze len ich vymena, vymena pasiek je k nicomu vraj. Ak by prdla spodna hadica, tak olej neslzi -ale strieka (tlakova hadica)
mathesss napísal:Gratulujem k autu, bolo kamošové a išlo fakt super... Mýslím že musíš byť fakt spokojny... Sám som si kúpil nové auto a viem aký je to strašný stres, keď si ideš pre auto za nemalé peniaze a premýšlaš nad tým aby si sa neojebal.... Ty si aspoň išiel kúsok, ja som išiel až 700km do DE. Radosť ti príde až tak cca 2-3dni po kupe keď spraviš pár km a vidiš, že všetko šlape ako má![]()
A Nankangu sa neboj... vidíš ako sa ti vyjadrili ludia čo maju aj osobné skúsenosti s touto gumou.
Osobne som mal tuto gumu na e39 v rozmere 235/40 R18 a musím len pochváliť.. max spokojnosť! doporučil som ju kamošovi na VW Golf vr6 (225/45 R17) a spokojnosť!
Dokonca si ju obul kamoš na E65 740d (čo je trošku iná váha auta) v rozmere 245/40 R20 a hovorí že nemá najmenší problém!!
myslím si, že bezkonkurenčná guma v tej cenovej kategórií.
Nech sa darí a veľa štastných km
dodoIPD napísal:Popripade zobereme aj Slevina a mame fullhouse E36.
A mozno sa prida aj M3driver,duplo a mame 6pack :)
slevin napísal:
dohodnute. ja som v ba, evridej :)