... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 74
obchodna sekcia

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Re: [E36 M3 3.0] - cretinov sen :)

Nedeľa, 13. Februára 2011, 20:57

cretino napísal:
eko, dakujem pekne za info - som rad, ze tam nepusta kvapalinu nic horsie :D

možno ti to ani nepúšťa ja som to mal také zadrbané keď som prelial, resp. vylial mimo :lol: , inak veľa šťastia s autíčkom

antonvrabel
Auto: E30ix,E39,
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 13. Februára 2011, 21:05

nazdarek drzim palce z M3.na tej servo nadobe mozno staci vymenit alebo pritiahnut pasky

Užívateľov profilový obrázok
cretino
Autor témy
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 13. Februára 2011, 21:20

dakujem chalani, musim objednat par dielov a potom dohodnut zdvihak so susedom a pozriet na to detailnejsie, teraz to bolo hore iba na chvilku v pneuservise - velmi ochotni pani z pneuservisu co maju radi auta, urcite odporucam keby niekto hladal, je to v Samorine vedla Tesca..
F11 525d
E70 35d

patrick
Auto: E39Navijak

Nedeľa, 13. Februára 2011, 21:39

cretino napísal:
chalani, kde servisujete svoje Mka? s V&V auto spokojnost(cena/vykon)?

Nase oboje len vo V&V...Plna spokojnost!
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
Obrázok
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.

patrick
Auto: E39Navijak

Nedeľa, 13. Februára 2011, 21:41

spawner napísal:
Nankang na Mko?? neuraz sa , ale toto je pecka :mrgreen: :mrgreen: tie gumy by som nepouzival ani ako podstavec na stol

Zas ale zobersi ze ak ich ma obuvat ako zadne tak to moze byt jedno lebo ani tebe by sa nechcelo kazdych 10000km(neviem jak jazdi) kupovat nejake dunlop alebo bridgestone...
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
Obrázok
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.

cretino
Autor témy

Nedeľa, 13. Februára 2011, 21:53

nad V&V auto premyslam aj ja, ale ked bude sused ochotny a na nejaky cas mi dovoli dat moje auto na zdvihak, velmi rad by som urcite veci porobil na nom sam - je to taka radost navyse ked sa zadari a clovek vyriesi svojpomocne nejaky problem na aute.. ja to povazujem za urcity druh zblizovania sa s autom(asi ako ked som k nemu prehovoril a pohladkal volant po kupe, pred cestou domov :D ) - necudujte sa, som svojimi autami nakazeny :mrgreen:

aaa, co sa tyka pneumatik, netreba sa bat - v prvom momente ako nadobudnem presvedcenia, ze tie gumy su nedostojnym obutim toho auta, pojdu prec.. :roll:
F11 525d
E70 35d

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Nedeľa, 13. Februára 2011, 23:54

cretino napísal:
chalani, kde servisujete svoje Mka? s V&V auto spokojnost(cena/vykon)?

prave u V&V a nielen ze tym autam rozumeju ale maju k nim aj vztah a maju ho aj k zakaznikom. pri mojej pomerne velkej narocnosti na servis ju maximalne splnaju. cenu su podla mna tiez velmi prijatelne za odvedenu pracu. Ocenujem aj to ze Ivan je trpezlivy a dostatocne znaly so mnou konzultovat pred servisom aj pri mojej navsteve. Tiez by som si velmi rad vela veci robil sam, ale od nejakej doby som si povedal ze staci ked budem problematiku ovladat teoreticky a pracu necham urobit niekoho kto sa tym zivi a velmi dobre tomu rozumie. Obcas si na nieco sam siahnem a vysolicham. Ale uz aj taku vymenu oleja ktora stoji par Eur rad davam robit ludom co sa tym zivia. Sam si rad urobim z casu na cas skor ine veci - ako vymenit nejaky plastik, volant, sviecky, alebo potom nieco pekne repasnut (ako byvaly modelar mam obcas tu potrebu:-)... svojho casu som jedno byvale auto komplet vybral interier a 3dni stravil s cistenim vsetkeho aj pod tapecmi a kobercami a potom dalsie dva dni vytlovanim a hladanim aj najmensich zdrojov vybracii a pukania - to auto bolo potom tichsie ako nova seria si trufam tvrdit. (znovy by som to asi uz nerobil - bol som zavrety v garazi aj 15-16hodin denne)
Co sa tyka serva - tak prave od Vlka mam ze vacsinou stvrdnu tie dve horne hadice - pomoze len ich vymena, vymena pasiek je k nicomu vraj. Ak by prdla spodna hadica, tak olej neslzi -ale strieka (tlakova hadica)

mathesss
Kraj: Trnavský

Pondelok, 14. Februára 2011, 07:44

Gratulujem k autu, bolo kamošové a išlo fakt super... Mýslím že musíš byť fakt spokojny... Sám som si kúpil nové auto a viem aký je to strašný stres, keď si ideš pre auto za nemalé peniaze a premýšlaš nad tým aby si sa neojebal.... Ty si aspoň išiel kúsok, ja som išiel až 700km do DE. Radosť ti príde až tak cca 2-3dni po kupe keď spraviš pár km a vidiš, že všetko šlape ako má 8)

A Nankangu sa neboj... vidíš ako sa ti vyjadrili ludia čo maju aj osobné skúsenosti s touto gumou.

Osobne som mal tuto gumu na e39 v rozmere 235/40 R18 a musím len pochváliť.. max spokojnosť! doporučil som ju kamošovi na VW Golf vr6 (225/45 R17) a spokojnosť!
Dokonca si ju obul kamoš na E65 740d (čo je trošku iná váha auta) v rozmere 245/40 R20 a hovorí že nemá najmenší problém!!
myslím si, že bezkonkurenčná guma v tej cenovej kategórií.

Nech sa darí a veľa štastných km
BMW F01 730xd
EX.:BMW E65 730d
EX.:BMW E39 528i

cretino
Autor témy

Pondelok, 14. Februára 2011, 09:03

blesk napísal:

prave u V&V a nielen ze tym autam rozumeju ale maju k nim aj vztah a maju ho aj k zakaznikom. pri mojej pomerne velkej narocnosti na servis ju maximalne splnaju. cenu su podla mna tiez velmi prijatelne za odvedenu pracu. Ocenujem aj to ze Ivan je trpezlivy a dostatocne znaly so mnou konzultovat pred servisom aj pri mojej navsteve. Tiez by som si velmi rad vela veci robil sam, ale od nejakej doby som si povedal ze staci ked budem problematiku ovladat teoreticky a pracu necham urobit niekoho kto sa tym zivi a velmi dobre tomu rozumie. Obcas si na nieco sam siahnem a vysolicham. Ale uz aj taku vymenu oleja ktora stoji par Eur rad davam robit ludom co sa tym zivia. Sam si rad urobim z casu na cas skor ine veci - ako vymenit nejaky plastik, volant, sviecky, alebo potom nieco pekne repasnut (ako byvaly modelar mam obcas tu potrebu:-)... svojho casu som jedno byvale auto komplet vybral interier a 3dni stravil s cistenim vsetkeho aj pod tapecmi a kobercami a potom dalsie dva dni vytlovanim a hladanim aj najmensich zdrojov vybracii a pukania - to auto bolo potom tichsie ako nova seria si trufam tvrdit. (znovy by som to asi uz nerobil - bol som zavrety v garazi aj 15-16hodin denne)
Co sa tyka serva - tak prave od Vlka mam ze vacsinou stvrdnu tie dve horne hadice - pomoze len ich vymena, vymena pasiek je k nicomu vraj. Ak by prdla spodna hadica, tak olej neslzi -ale strieka (tlakova hadica)

ja som na ich pracu tiez pocul pozitivne ohlasy a som rad, ze si mi to potvrdil - ked sa nieco vyskytne, mozem tam aspon ist kludnejsi, ze sa spravi fakt dobra robota, lebo na zopar servisov to neplati..

ako to tam funguje, mozes byt pri aute ked sa na nom v dielni pracuje? alebo to funguje klasickym stylom ze ta posadia kdesi von a nemas ponatia o tom, co sa s autom robi?

pekne si sa pohral s tym interierom, ja by som sa na to asi tak detailne nedal, ale tiez mam rad, ked veci funguju a su v bezchybnom stave.. :D
F11 525d
E70 35d

cretino
Autor témy

Pondelok, 14. Februára 2011, 09:11

mathesss napísal:
Gratulujem k autu, bolo kamošové a išlo fakt super... Mýslím že musíš byť fakt spokojny... Sám som si kúpil nové auto a viem aký je to strašný stres, keď si ideš pre auto za nemalé peniaze a premýšlaš nad tým aby si sa neojebal.... Ty si aspoň išiel kúsok, ja som išiel až 700km do DE. Radosť ti príde až tak cca 2-3dni po kupe keď spraviš pár km a vidiš, že všetko šlape ako má 8)

A Nankangu sa neboj... vidíš ako sa ti vyjadrili ludia čo maju aj osobné skúsenosti s touto gumou.

Osobne som mal tuto gumu na e39 v rozmere 235/40 R18 a musím len pochváliť.. max spokojnosť! doporučil som ju kamošovi na VW Golf vr6 (225/45 R17) a spokojnosť!
Dokonca si ju obul kamoš na E65 740d (čo je trošku iná váha auta) v rozmere 245/40 R20 a hovorí že nemá najmenší problém!!
myslím si, že bezkonkurenčná guma v tej cenovej kategórií.

Nech sa darí a veľa štastných km

dakujem :D

jasne, som s nim moc spokojny a uz pri prehliadke a pri dalsich stretnutiach s Lukasom bolo vidno, ze mal to auto rad a ze sa o neho staral.. Jasne, su tam nejake detaily co treba dotiahnut, ale principialne veci su tip top a vsetko ostatne sa doladi k tomu, aby auto robilo radost a fungovalo ako ma este nejake roky :D mam z toho velmi dobry pocit a je to skutocna radost z jazdy :D

tiez prajem vsetko dobre a vela stastnych kilometrov :D
F11 525d
E70 35d

dodoIPD
Auto: BMW

Pondelok, 14. Februára 2011, 12:15

Ivan Vlcek je partak neboj nic :D

Inac robi sa to tak ze to tam nechas a poobede dojdes... alebo dalsi den podla toho co sa robi.

slevin

Pondelok, 14. Februára 2011, 17:43

dodoIPD napísal:
Popripade zobereme aj Slevina a mame fullhouse E36.
A mozno sa prida aj M3driver,duplo a mame 6pack :)

dohodnute. ja som v ba, evridej :)
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

Panak666
Auto: e46 M3
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 14. Februára 2011, 17:44

tak konecne si zadovazil to mko...gratulujem nech si s nim spkojny a davaj na seba a aj na auto bacha :)
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Pondelok, 14. Februára 2011, 19:59

cretino: u Vlka neni moc odkial na to pozerat. Nemaju tam nejak esedenie alebo miesto na pozranie. Tiez som vyhladaval taky servis kde mam auto na ociach, ale tu som zistil z eto nepotrebujem. Naposledy som mal v kufri v krabici zadne platne a oil separator. Bola to krabica s M-trojuholnikom pod naraznik, ktory som sa chystal si nahodit niekedy az bude teplejsie. Chalani mi to tam sami od seba nahodili a ani to nespominali ani to nebolo na fakture. Tka drobnost ale zas potvrdili ze urobia vsetko viac ako podstivo a nemusis im ani na ruky pozerat. A ak mas pocit ako ja ze by si sa rad aspon pozral ked si to nerobis sam - tak o tom mozes hodit ako ja rec:-) Dost rychlo pochopis ze tam proste byt nemusis

cretino
Autor témy

Pondelok, 14. Februára 2011, 20:56

slevin napísal:

dohodnute. ja som v ba, evridej :)

ok, asi ale pockame na lepsie pocasie, lebo dnes to bolo zas nieco vynimocneho :)
F11 525d
E70 35d
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 74

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných