... všetko o BMW ...
Panak666 napísal:tak konecne si zadovazil to mko...gratulujem nech si s nim spkojny a davaj na seba a aj na auto bacha :)
blesk napísal:cretino: u Vlka neni moc odkial na to pozerat. Nemaju tam nejak esedenie alebo miesto na pozranie. Tiez som vyhladaval taky servis kde mam auto na ociach, ale tu som zistil z eto nepotrebujem. Naposledy som mal v kufri v krabici zadne platne a oil separator. Bola to krabica s M-trojuholnikom pod naraznik, ktory som sa chystal si nahodit niekedy az bude teplejsie. Chalani mi to tam sami od seba nahodili a ani to nespominali ani to nebolo na fakture. Tka drobnost ale zas potvrdili ze urobia vsetko viac ako podstivo a nemusis im ani na ruky pozerat. A ak mas pocit ako ja ze by si sa rad aspon pozral ked si to nerobis sam - tak o tom mozes hodit ako ja rec:-) Dost rychlo pochopis ze tam proste byt nemusis
cretino napísal:
ok, asi ale pockame na lepsie pocasie, lebo dnes to bolo zas nieco vynimocneho :)
cretino napísal:
nooo, poucil som sa (zial) na vlastnej chybe a toto je pokus o napravu :)))
dakujem, urcite dame na seba pozor..
Ako sa dari tebe s trickou?
Panak666 napísal:
no dari ako dari, ide to pomaly, klampiar je povalac a darebak, ked robi tak robi pekne a poctivo skoda ze robi tak 2dni za mesiac furt ho zeniem ale ide to pomaly... dufam ze na jar bude lak...vyvarka je hotova cca na 25%
inak 4fun tu fobiu co mas dla foto sa mi zdala na RS je to tak? ci len "packet"
Samuel Pitvorec napísal:Tak nech Ti sluzi ,tie auticka stoja za to.
cretino napísal:no bodaj by si nemaldakujemsu tam nejake detaily co treba este k spokojnosti dotiahnut, ale mam z toho dobry pocit..