... všetko o BMW ...
cretino napísal:Vilo, s tou lavou stranou mas pravdu - na jednej casti je trosku zmatneny lak, teraz ked som to mal vylestene tak som to zbadal... ale nie je to ziadna tragedia :) vecer nahodim foto.. mozno by tomu pomohol ten opravny kit 3M na renovaciu laku, treba sa s tym pohrat..
technicku dokumentaciu k autu nemam zial ziadnu, hladal som na nete a vecer poskusam tie kody - jedno z tych stvorcisli na zadnej strane radia by to mohlo byt..
mys_iak napísal:ako, ostavaju cierne ladvinky? bo to vyzera jak rypak
blesk napísal:
ak by si chcel darujem ti aspon navod v Cestine ale na ostatne modely E36 mam origo k M3 a tento navyse si asi zohnal byvaly majitel ktory sa nevedel popasovat s nemcinou a ine nezohnal - inak hlavne na obsluhu velkeho BC uzitocne. s lakom OK, mi odlahlo ze nie som slepy paranoik:-)
paci sami ta fotka z tym psikom - mate u vas rychlych psov kua:-)
inak taketo zimne slnko je jedno krasne svetlo na fotenie pekneho autaku
cretino napísal:no, to by slotreba nieco zorganizovat, rad sa pridam.. sice toto moje zatial nie je extra kraska, ale hadam tie fotky kazit nebudem
![]()
![]()
..inak, ked sa vozite na Mkach, tiez sa vsetci tak otacaju a vykrucaju krky, len aby videli co najviac z auta? a to aj pri kludnej jazde? vcera som si na to nevedel zvyknut poriadne ze som bol stredobodom pozornosti skoro vsade
cretino napísal:no, ten usmev tiez poznam.. aaa, take spontanne vybuchy smiechu po zrychleni, pripadne predbehnuti niekoho.. :)
ake siroke podlozky to znesie pri tomto znizeni? :)
dracik.bmw napísal:Ja si myslim ze 20mm to zvladne v pohode kedze M3 ma sirsie blatniky
cretino napísal:no, to by slotreba nieco zorganizovat, rad sa pridam.. sice toto moje zatial nie je extra kraska, ale hadam tie fotky kazit nebudem
![]()
![]()
..inak, ked sa vozite na Mkach, tiez sa vsetci tak otacaju a vykrucaju krky, len aby videli co najviac z auta? a to aj pri kludnej jazde? vcera som si na to nevedel zvyknut poriadne ze som bol stredobodom pozornosti skoro vsade