... všetko o BMW ...

Do motora som dal 310eur od kúpy ak nerátam separátor a kvapaliny čo nieje tak tragické,z penazí ma zdral zbytok
 Do motora som dal 310eur od kúpy ak nerátam separátor a kvapaliny čo nieje tak tragické,z penazí ma zdral zbytok   Motor a prevodovka na tom ide asi jediná spoľahlivo
 Motor a prevodovka na tom ide asi jediná spoľahlivo 

Ked idem do iného servisu ako môjho,tak si ich vždy radšej beriem,aj tu som skúsil bez ale chýbalo tak 2cm aby som nechytal
 Ked idem do iného servisu ako môjho,tak si ich vždy radšej beriem,aj tu som skúsil bez ale chýbalo tak 2cm aby som nechytal

Gabo10 napísal:Moje prvé plynové auto a asi aj posledné...Tá úspora zato nestojí ked sa to stále rozladuje
Do nafty pôjdem len ked budem jazdiť 40+ tisíc km ročne
ja robím ročne o mnoho viac km,a na benzíne.
inač v 4.4 V8 som mal plyn a absolútne bez problémov cca 60-70tis km

PetoK napísal:No hej, iste mi ta úspora stojí za to mať každý pol rok auto v servise, raz kvôli čerpadlu, potom vstreky, potom turbo a pod.. Tento rok mám na pláne kolo 30tis km a jazdený diesel fakt nechcemVidim ze si dalsi ktori pochopili aky vyborny je plyn... parada... casom pochopis o com je nafta... ako vela ludi pred tebou...