... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
salat
Autor témy
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Re: [E91 320d] Sedy duch / Styling 286 + foto

Streda, 26. Októbra 2011, 19:33

to ze tu nemam foto zozadu, sakra, som si to ani nevsimol. Fotiek mam kopu a preco som sem daval len tieto, fakt neviem :) nieco som teda pridal....

dodoIPD- je tam M-fahrwerk, takze je to znizene. Sice nie ako ked si to niekto dava dole sam, ale tusim 15mm oproti serii.
O tej lipke nie som presvedceny preto, ze som bol vzdy zastanca uprav, ktore aj nieco autu fyzicky prinesu. Ci uz realny pritlak (ak treba), alebo prosto lepsiu aerodynamiku ci vykon. Tato lipka asi okrem toho ze to bude odhrnat sneh a sekat zajace vo vyske kolena, nic neprinesie :D

dik za nazory, este si to veeeelmi dobre rozmyslim, mozno skusim nejaky virtual tuning aby som si spravil uplnu predstavu co od toho chcem. Lebo ako pisete, to auto sa mi samozrejem paci uz take ako je... len to nepokazit :wink:
Prílohy
xP1040521.jpg
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

limon4
Auto: e92 330i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 26. Októbra 2011, 20:01

dodoIPD napísal:
Lipku davaj len ked mas auto znizene, inac to bude katastrofa.

myslim,ze Dodo to vystihol... ale myslim si,ze s touto lip nic nepokazis... ja mam podobnu no samozrejme na predface... a clovek co to nepozna nerozozna,ze je to dorabane... samozrejme vela zalezi na tom ako to pasuje..
e92 330i
e90 330i EX
e46 330d EX

voMacK
Auto: G31 540i

Nedeľa, 13. Novembra 2011, 11:15

ako si pochvalujes jazdu na m-packet podvozku takto po dlhsej dobe? Nenadavas, ze to je moc tvrde? Popripade zenuska, ci synator na zadnych sedackach neskace hore dole? :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

salat
Autor témy

Streda, 16. Novembra 2011, 15:33

vobec nie. Ak by som nevedel ze tam M-fahrwerk je, ani mi to nepride. Pravda, nevozil som sa dlhsiu trasu nikdy na seriovom 3er takze tazko porovnat, ale to ako to teraz jazdi mi uplne vyhovuje.
Zimne gumy (16") mi to teraz trosku zmakcili a tak sa uz tesim az sa mi tam vratia letne gumy, lebo v zakrutach to nie je to prave orechove :D
BMW 320d E91
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

voMacK

Piatok, 18. Novembra 2011, 20:33

kamo sorry, ze rypem, vies ze sa mi tvoja E91 strasne paci...ale asi by ma na tvojom mieste teraz strasne sralo, ze som rok nepockal este na F31 :mrgreen:
-- P.R.

salat
Autor témy

Nedeľa, 20. Novembra 2011, 22:24

praveze vobec nie. Jasne, nova F31 bude pecka a z toho designu sa zoslintam, ale aj tak by som ju este prvy rok po uvedeni na trh nekupoval. Pokial nie su vychytane muchy v montazi, neukazali sa a nevyriesili prve detske choroby, je to casto nocna mora.

Na druhej strane, aspon na nebude taaak strasne mrziet ked sa mojej E91 nico stane (kradez, totalka), lebo sa vdaka poistkam dostanem k F31 :D
BMW 320d E91
EX - Seat Leon II

voMacK

Pondelok, 21. Novembra 2011, 08:59

salat napísal:
praveze vobec nie. Jasne, nova F31 bude pecka a z toho designu sa zoslintam, ale aj tak by som ju este prvy rok po uvedeni na trh nekupoval. Pokial nie su vychytane muchy v montazi, neukazali sa a nevyriesili prve detske choroby, je to casto nocna mora.

Na druhej strane, aspon na nebude taaak strasne mrziet ked sa mojej E91 nico stane (kradez, totalka), lebo sa vdaka poistkam dostanem k F31 :D

ok..tak ked na F31 vychytaju prve muchy, jebnes na E91 satelit z balkona :mrgreen:
-- P.R.

mexican
Auto: modré géčko

Pondelok, 21. Novembra 2011, 11:36

voMack, ty tu s muchami nestraš, lebo nebudem spávať kvôli predstave, že možno aj ja mám nejaké v aute :D
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

voMacK

Pondelok, 21. Novembra 2011, 16:09

mexican napísal:
voMack, ty tu s muchami nestraš, lebo nebudem spávať kvôli predstave, že možno aj ja mám nejaké v aute :D

o muchach pisal prvy Salat..nie ja!!! :)
ale tak mna caka tiez auto, ktore vzislo z liniek medzi prvymi...a budem sa modlit aby tam ziadne muchy a toboz nie masiarky neboli!! :)
-- P.R.

salat
Autor témy

Pondelok, 21. Novembra 2011, 16:39

tak zas bat sa netreba, tymi muchami nemyslim nic strasne. To su pre laika drobnosti, no pre kvalitarov vo fabrike tragedia :D Veci ako rovnomernost spar a licovania dielov (interier/exterier), vselijake drobnosti na kabelazi (zasahujuci kabel do plastu co ho pomali odiera a podobne), klepanie dielov o seba, suchanie sedacky o stredovy tunel... Vacsinu z nich ako laik ani nepostrehnes, lebo zas kus co by bol vyslovene zly a kazil renome znacky nepustia z vyroby, no ak by si zobral kus z prvej serie a poslednej, tak na nejake rozdiely prides.

ale, mozes mat aj kus s vecami z ktorych ti oci prekruti. Pred rokmi som robil v nemenovanej automobilke a tam sa pri nabehu vyroby prosto posralo nieco v zvaracke a asi 15 aut sa vyrobilo s vadnym zvarom strechy a bocnice. Teda, vadnym, prosto ziadnym. Co na tom, ale srotovanie neprichadzalo v uvahu, tak nabehli rucni zvaraci a zvarili to rucne. Takze miesto 20 tich bodovych zvarov tam maju "stastni majitelia" klasicku husenicu pozdlz celej strechy od A stlpika po C. :D Obklady sa tam vosli, zvonka to nevidno a tak to uz nikto neriesil.... otazka je, co to tomu autu sposobilo o 5 rokov (zvysena tuhost, mierne skrutenie a tym ze je to rucne, nebola 100% zarucena rovnomerna hrubka a pevnost... tym padom kvalita) no a ak to majitel (druhy/treti) opravoval a dal dole stropny obklad, je zarucene presvedceny ze mu to otocili cez strechu a zvarali rucne v rumunsku :D a to pritom origo z vyroby :mrgreen:

takze slepo verim ze BMW je prisnejsie na svoje auta a taketo prekvapenia Vas nestretnu
BMW 320d E91
EX - Seat Leon II

mexican

Pondelok, 21. Novembra 2011, 16:42

salat napísal:
tak zas bat sa netreba, tymi muchami nemyslim nic strasne. To su pre laika drobnosti, no pre kvalitarov vo fabrike tragedia :D Veci ako rovnomernost spar a licovania dielov (interier/exterier), vselijake drobnosti na kabelazi (zasahujuci kabel do plastu co ho pomali odiera a podobne), klepanie dielov o seba, suchanie sedacky o stredovy tunel... Vacsinu z nich ako laik ani nepostrehnes, lebo zas kus co by bol vyslovene zly a kazil renome znacky nepustia z vyroby, no ak by si zobral kus z prvej serie a poslednej, tak na nejake rozdiely prides.

ale, mozes mat aj kus s vecami z ktorych ti oci prekruti. Pred rokmi som robil v nemenovanej automobilke a tam sa pri nabehu vyroby prosto posralo nieco v zvaracke a asi 15 aut sa vyrobilo s vadnym zvarom strechy a bocnice. Teda, vadnym, prosto ziadnym. Co na tom, ale srotovanie neprichadzalo v uvahu, tak nabehli rucni zvaraci a zvarili to rucne. Takze miesto 20 tich bodovych zvarov tam maju "stastni majitelia" klasicku husenicu pozdlz celej strechy od A stlpika po C. :D Obklady sa tam vosli, zvonka to nevidno a tak to uz nikto neriesil.... otazka je, co to tomu autu sposobilo o 5 rokov (zvysena tuhost, mierne skrutenie a tym ze je to rucne, nebola 100% zarucena rovnomerna hrubka a pevnost... tym padom kvalita) no a ak to majitel (druhy/treti) opravoval a dal dole stropny obklad, je zarucene presvedceny ze mu to otocili cez strechu a zvarali rucne v rumunsku :D a to pritom origo z vyroby :mrgreen:

takze slepo verim ze BMW je prisnejsie na svoje auta a taketo prekvapenia Vas nestretnu

Aký nepomer s tým (ne)šrotovaním áut. Na jednej strane vidím, že nedokončené auto jedna automobilka zošrotovať nedá, ale na druhej strane som týždeň-dva dozadu čítal článok o tom, že Alfa Romeo má na skladoch niekoľko stoviek nepredajných áut (Brera), ktoré mejdú na odbyt, tak ich idú dať zošrotovať.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
Obrázok

salat
Autor témy

Pondelok, 21. Novembra 2011, 16:55

ono je to asi otazka situacie a dopytu.... pamatam pripad ked chlapec bol ospaly a na linke pri uchytavani obkladu zobral omylom dva krat tak dlhu skrutku, neupravil si pistol (nezmenil moment) a pfffrrrrtttt.... skrutka trcala cez strechu von :D

vybrat airbagy, vybrat radio a sedacky... ostatne do srotu :) (to bola este len karoseria bez motora a podvozka, ale palubka a vsetko uz bolo vnutri)
BMW 320d E91
EX - Seat Leon II

voMacK

Pondelok, 21. Novembra 2011, 18:19

bohynu salat, ty mas historky..clovek aby sa bal do auta si sadnut... :mrgreen: :mrgreen:
uz nic nepis :mrgreen:
-- P.R.

mexican

Pondelok, 21. Novembra 2011, 18:30

salat napísal:
ono je to asi otazka situacie a dopytu.... pamatam pripad ked chlapec bol ospaly a na linke pri uchytavani obkladu zobral omylom dva krat tak dlhu skrutku, neupravil si pistol (nezmenil moment) a pfffrrrrtttt.... skrutka trcala cez strechu von :D

vybrat airbagy, vybrat radio a sedacky... ostatne do srotu :) (to bola este len karoseria bez motora a podvozka, ale palubka a vsetko uz bolo vnutri)

To na tých linkách nemajú spravené nejako blbovzdorne? Ja som si doteraz myslel, že maník je vždy na jednu operáciu s jedným nástrojom a že tam má k dispozícii iba skrutky potrebnj dĺžky a žiadne iné.
A tamten chlapec, to bolo nejako že po víkende?
Obrázok

salat
Autor témy

Utorok, 22. Novembra 2011, 13:32

tak blbovzdorne to uplne nie je, vzdy je tam v systeme niekde clovek co urobi tu chybu. Ci uz ten co nalozil skrutky do suflicka, ten co jednu nedopatrenim prehodil do ineho, alebo len nepozorny clovek co nerozmysla a robi :D

Ono, nebol som tam dlho, sotva 3 roky, ale zazitkov na cely zivot, tomu ver :D (nase oddelene prave s takymito vecami malo potom do cinenia, preto sme boli hadam pri kazdom prusere)
BMW 320d E91
EX - Seat Leon II

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 34 neregistrovaných