... všetko o BMW ...
starynovy napísal:K tym paranojam sa pridam taktiez.Od auta pozadujem aby malo co najmenej elektronickych <> . Normalny clovek nepotrebuje mat milion nezmyselnych asistentov, ale auto ktore nastartuje a pojde tak po dobu cca 20 rokov kym si kupi dalsie. Staci sa pozriet na pribeh puksa kde 3 rocna 4er potrebuje odtah. Dakujem za take autaKokos tolko paranoji v jednom poste.Ale ano, oproti felde je sedmickovy golf taky isty hatch len tam su nejake displeje co odchadzaju furt dokola a zbytocne asistenty, som abs ani esp nemal tak na co mi je.
Rofl kamo. Bmv coupé som nemal ale mam A7 ktorej taha na 9 rokov a 300 000km a motorceky su original, funguje to ako v den predaja.. Nieze by to bolo gro tvojho paranoja tripu, to len tak, lebo tieto blbosti som uz pocul neraz a ze v zime neotvoris dvere a fuci cez tesnenia ako v bude atd atd. Hovno.
kkt1 napísal:Normalny..NORMALNY. LoL.Od auta pozadujem aby malo co najmenej elektronickych <> . Normalny clovek nepotrebuje mat milion nezmyselnych asistentov, ale auto ktore nastartuje a pojde tak po dobu cca 20 rokov kym si kupi dalsie. Staci sa pozriet na pribeh puksa kde 3 rocna 4er potrebuje odtah. Dakujem za take autaAj 20 rocny golf mk3 je spolahlivejsi ako dnesne nove auto.