Dnes som ich bol vyzut, jeden je jemne kopnuty takze ho dam narovnat. Urcite ste postrehli ze som riesil vahu 19tok v niekolkych pribehoch, tak som sa odhodlal odvazit tieto moje Futury.
Dost ma zarazili cisla ktore som zbadal na vahe, disky su lahsie ako 18tky zimne, ktore mam obute a su aj lahsie ako Hamanny, ktore som mal cez leto.
Aby som bol presny tak :
19x8,5 -
11,5kg19x10 -
12,1kgDisky su dvojdielne, cize barel + lip su spolu a stredy su odnimatelne. Neviem, preco ich OZ robilo takto, aj tych par kusov, ktore som ledva vygooglil boli 2piece.
Skrutky maju zozadu matku, takze je to lepsie ako na Hamannoch, kde sa skrutky skrutkovali priamo do barelu.
Trocha som ich pofotil, zacnem postupne s rozoberanim, mam vybavene aj lestenie limcov. Kedze koli lesteniu vo firme potrebuju aj stredy, aby sa mohol disk tocit, tak zatial to necham tak a ked sa prelestia, dam navrtat novu roztec a zvacsim stredovu dieru. Potom sa nastriekaju a mozu ist na auto

Chcel som casom dokupit limce ale kedze to nieje mozne, uspokojim sa s tym, co mam. Myslim, ze ked sa to prelesti a zrenovuje tak to bude o par tried lepsie. Caka ma este dost roboty ale tesim sa na vysledok