Miro - Hamanny sli na e46, cierny tour. Putovali az do KE. Dufam, ze sa o nich majitel postara, bolo by mi luto ak by skoncili zadnedbane
Co sa tyka mojich diskov, stale su este v aute kedze ich idem v pondelok vyzut a zacne sa renovacia. Bude treba vylestit falce, skrutky, nastriekat stredy, zrenovovat stredove poklicky.
Hodim sem jednu foto, ako budu vyzerat / ako si predstavujem aby vyzerali po renovacii.
Kedze v tomto rozmere sme ich s Fuxxom nedokazali vygooglit, mam len fotku predneho disku. Neviem, ci sa ich robilo tak malo, alebo su take ultra rare ale pravdepodobne ano kedze som nic ine nenasiel. Fuxxo mi poslal nejaky katalog z roku pana kde je dokaz, ze sa robili aj v tomto rozmere.
Disky su 19" OZ Futura - 19x8,5 a 19x10 .
Zhanal som 18tky veeelmi dlho, ale ked nieco bolo tak sialene ETcka alebo cenovky od 1500 do 2500eur. Potom mi znamy zaslal link na bazos a utekal som pre nich do Brna (diky Wladi

)
Zatial len foto z internetu, zajtra ich pofotim ked budu vyzute a zacnem s rozoberanim. Co ma tesi je to, ze su v povodnom stave cize original poklicky, limce bez oderkov, original titanove skrutky s logom OZ. Akurat su totalne zašlé a špinave takze budu potrebovat vela lasky.
Disky su povodne s roztecou 5x112 takze sa na CNC spravi re-drill na 5x120 ako sa bezne u Futur robi, kedze skrutky zakryva poklicka a potom 3mm vybratie zo zadnej strany koli stredovej diere.
Zatial len takato foto z internetu. Je to predny disk identicky s mojim cize sirka aj ET je rovnake.